top of page
Keresés

Különleges Hyaluron pen tanfolyam

Frissítve: 2021. szept. 18.

Nem kérdés, hogy szakmabeliként mindenki keresi azokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével még inkább kényeztetheti a vendégeit vagy éppen új klienseket vonzhat be a szalonjába általa. A Hyaluron pen tanfolyam éppen ilyen, hiszen ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén, valamint a homlok és nevető ráncok halványítására. Lássuk, miről is van szó!




Miről szól a hyaluron pen tanfolyam?


A Hyaluron Pen egy olyan eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz , hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe. Az egyik oka annak, hogy az eljárás egyszerű, és a bőrbe juttatott anyag biztonságos, az hogy a bőr pontosan ugyanezt a savat termeli, amely valójában két cukorból áll: Glucuronic sav és N-acetylglucosamine. Vagyis a sima bőr eléréséhez kizárólag olyan anyagot használunk, amelyet az emberi test is képes előállítani. Éppen ezért kizárt, hogy bárki allergiás reakciót produkálna, vagy bármiféle komplikáció lépne fel a hatóanyag miatt. A működési elve pedig nagyon egyszerű: minél több hialuronsav van az Epidermis és főleg a Dermis rétegekben, annál több vizet tárol a bőr, így annál fiatalabbnak tűnik. A hyaluron pen képzés alatt pedig minden ezzel kapcsolatos tudnivalóról részletesen tanulunk.


Mit nyújt ez az eljárás?


Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén valamint a homlok és nevető ráncok halványítására. Ennek az eszköznek a segítségével a bejuttatott hyaluronsav több vizet köt meg a bőrben, amely elengedhetetlen ha öregedésgátlásról vagy a bőr szépségéről van szó.



Kinek érdemes használni?


Gyakorlatilag bárkinek ajánlható, aki szeretne megszabadulni a ráncaitól. Az eljárás maga teljes mértékben nem-invazív, így az egészségre sem káros. Problémák két fő okból merültek fel: a szolgáltatás kínálója mindenáron meg akar felelni a vendége elvárásainak és őrült mennyiséget használ, illetve abszurd ajak formát próbált elérni - vagy például hihetetlen fiatalítást ígérnek egy idősebb hölgynek 5-ös szintű mélyráncokkal, és persze ezt sosem sikerül teljesíteni. Ám ahhoz, hogy a gyakorlatban gördülékenyen és hatékonyan történjen minden, a vendég pedig elégedetten távozzon, mindenképpen szükséges részt venni a hylauron pen tafolyamok valamelyikén. Az általuk szervezett kozmetikai továbbképzések az ország több pontján is elérhető és minden esetben több évtizedes szakmai múlttal rendelkező, elismert szakoktatóktól és mesteroktatóktól tanulhatnak a résztvevők. A cél pedig minden esetben az, hogy a szakmabeliek a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések anyagát sajátíthassák el úgy, hogy már a helyszínen gyakorlatban is kipróbálhassák magukat.


Mindezek által pedig egy olyan plusz szolgáltatást vehetsz fel a palettádra, amely látványos eredménnyel jár fájdalom nélkül. Ennek pedig nem csak a meglévő vendégeid örülnek majd, de határozottan számíthatsz arra is, hogy növekszik majd a hozzád bejelentkezők száma is.


176 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page