top of page

 lélek kozmetikus képzés
Felnöttképzési Hatóság által elismert
B/2021/000402 nyilvántartási szám

AMIT ÉRDEMES TUDNI A LÉLELKOZMETIKÁRÓL

"A lélekkozmetikusok a lélek ismerői, szépítő rituálék szervezői, szépítő sámánok, női tündérek, a legtudatosabb és ezáltal legsikeresebb kozmetikusok, Aphrodite papnői, az érintések és a szavak Nagy Mesterei, bűbájjal gyógyítók, gyöngyszemek a pszichológusok és bőrgyógyászok közötti hiátust betöltve." /részlet Halász Krisztina Lélek(sz)építés c.  könyvéből/


Lélekkozmetika®
A módszer hatèkonysàgànak titka a komplexitàsàban rejlik. Olyan, mintha a vendègen egyidejûleg dolgozna egy szakmàjàhoz alaposan èrtô kozmetikus, egy termèszetgyógyàsz, egy masszôr egy lèlekgyógyàsz ès egy coach.
Komplex, test- lèlek-szellem szinten egyszerre ható.
Test szinten: a kozmetikai munka az animi èrintèsteràpiàval gazdagodik. Megtanulod, mikor, mièrt, hol, ès hogyan èrints a lelki cèl, ès a bôrtünet enyhülèse èrdekèben. Az èrintèsek kiràlynôi az Meditàciós Energiamasszàzsok, ez a külön vègzettsèget adó tanfolyam rèsze az animi lèlekkozmetikus kèpzèsnek. Bôvebben lentebb...

Lèlek szinten: megtanulod, hogy hogyan èrd el, hogy a vendèged garantàltan abba a lelkiàllapotba kerüljön amibe szeretne. Ès ez nem feltètlenül csak a nyugalom! Gyakran kèrnek önbizalmat, ragyogàst, csàberôt, türelmet, elengedèst, kiegyensùlyozottsàgot, talpraesettsèget, lendületet, elfogadàst, boldogsàgot stb. Szellem szinten: az animi lèlekkozmetikàban minden gondolat- szó ès tett egyirànyba mutat! A kèpzès felkèszít kèpessè vàlni erre. Megtanulod hogyan tedd magad rendbe, ès tartsd magad megfelelô szinten energetikailag. Az animi módszertanànak kidolgozója több ízben szemèlyesen tanult egy peruban èlô az inkàk ôsi hagyomànyàt ôrzô quero indiàn sàmàntól, egy lakota indián gyógyítótól és a nahualizmus ősi hagyományaival gyógyító mexika házaspártól.

A módszer egyedi, 20 èvnyi èrlelôdès utàn 2011-ben lett levèdett szabadalom, mely 2014- ben Innovàciós különdíjat nyert. A kèpzès soràn megtanulod a vendégeid bőrét és lelkét egyidejûleg kezelni ùgy, hogy minden egyes kozmetikai munka fázishoz lelki folyamatokat rendelünk.
A Kèpzès alatt kozmetikus szakmai , pszichológiai, mentàlhigiènès ismereteid gazdagodnak, tàgul a szemlèletmódod, ùj kèpessègekre, jàrtassàgra teszel szert. A módszer àtütô ereje elsôkènt abban nyilvànul meg, ahogyan önmagadon megtapasztalod a vàltozàst-fejlôdèst, ahogyan Te nyílsz ki, mint a rózsa, hogy "enyèm a vilàg ès megvàlthatom".

A lèlekkozmetika®  àltal szakmailag kiemelkedsz a tömegből, hatékonyabbak lesznek a kezeléseid és képes leszel egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között!


 

MIÉRT VÁLASZTANAK MINKET A SZAKEMBEREK?

• folyton fejlődési lehetőségek után kutatnak és az innovációkat elsőként vezetik be
• szeretnének mèg nagyobb verseny előnyre szert tenni, megelőzni/lehagyni a konkurenciát
• új szalont akarnak nyitni és olyan eszközt keresnek, ami hamar megtérül
• stabil vendégkört szeretnének építeni több hónapos előjegyzéssel
• az idejüket akarják a leghatékonyabban kihasználni, hogy több idő jusson a családra
• emelni szeretnék az áraikat, de úgy, hogy ne kelljen nagyobb összeget gépekbe beruházniuk.

Az Lélekkozmetika®-ban az első perctől az utolsóig minden gondolat, szó és tett a vendég testi-lelki szépségéért van. Több, mint a wellness, mert a lélekkozmetikus ezen túlmenően lelki folyamatokat képes átlátni, és segít a megfelelő mederbe terelni.


A kozmetikus szakmán belül Animi Lélekkozmetikusnak lenni egy specializációt, magasabb szintre emelkedést jelent, a szakember mentális felkészültségét, hozzáállását és hozzáértését jelezve. Itt megtanulhatod, hogy hogyan lehetsz még sikeresebb és hatékonyabb a munkád során, hogy amikor a hagyományos kozmetika határait feszegeted, segítségedre legyenek a mentálhigiénés szemléletmód, pszichológiai tudásanyag, pszichoszomatikai információk, kommunikációs és „nőcis” varázslatos-animikus- spirituális erőforrások!

referenciáink

2013-as Miss Universe illetve Miss World Hungary felkészítése

2014-es Eskrima harcművészeti Világbajnokság - Magyar válogatott

2014 - az Animi Beauty System®  Lélek(sz)építés rendszere innovációs különdíjat nyert


Miért éri meg Lélekkozmetikussá válni?
1."Leginkàbb azèrt, mert szebb tôle a vilàg: a kèpzès óta jobban èrzem magam a bôrömben, ès a vendègeim is jobban èrzik tôle magukat a bôrükben. Napi szintûvè vàlnak a csodàk, ès rendkívül hàlàsak ezèrt a vendègek. Hihetetlen jó èrzès így segíteni, ès azt èrezni, hogy fontos amit csinàlok, -emberi sorsok, helyzetek vàlnak àltalam jobbà- ès úgy èrzem àldàs van a munkàmon." /hallgatói visszajelzés/


2. Vègzettjeink kezelései hatékonyabbak, ezért stabilabb a vendégkörük, mint a képzés előtt

3. Kiegyensúlyozottabbak, több idő jut a magánéletükre

4. A Lélekkozmetikát alkalmazó kozmetikusok tiszta jövedelme 4 hónap alatt megduplázódhat

5. A képzés ára gyorsan megtérül

Egy érdekes rádió riport:
https://soundcloud.com/fm90campus/fm90-campus-radio-hello-lanyok-animi-lelekkozmetika

Moments-Photography-12-1 (1) (1).jpg

FEJLŐDNI SZERETNÉK!

Tegyél szert minél több verseny előnyre és építs egyre nagyobb vendégkört!

bottom of page