top of page

kik vagyunk mi?

A TOP KOZMETIKUS csapata több évtizedes szakmai múlttal rendelkező kozmetikusok és szakoktatók csoportja. Küldetésünk, hogy a kozmetikai piacon egyedi értéket teremtsünk és olyan trendi tudást adjunk át tanulóinknak, melyek Magyarországon még egyáltalán nem vagy alig ismertek. A különleges képzések mellett a legfőbb célunk, hogy ezeket a legjobb szakemberek tanítsák az országban.

 

Oktatóink a lehető legmagasabb szakmai tudással rendelkeznek célirányosan az általuk oktatott  képzésekre, amit oktatnak. Mester kozmetikus, mester tetoválás eltávolító elismerések, pedagógiai végzettségek és minden más egyéb tudás, ami kiemeli őket a piacon. Ez biztosítja jelentkezőinknek, hogy ilyen magas szinten máshol nem tudják elsajátítani azt a kozmetikai kezelést, amit választottak,

Kizárólag olyan kezeléseket oktatunk, amiknek tényleges, valós eredményeik vannak és ezzel a képzést elvégzők egy olyan egyedi, gyakorlati szakmai tudásra tesznek szert, amivel biztosan új vendégeket tudnak szerezni. Célunk, hogy egy hosszú távú együttműködésbe kezdjünk a végzett diákokkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy folyamatos szakmai támogatás nyújtunk utána is és a képzéseket elérhető, reális áron kínáljuk. 

csernai 

katalin  

mesterkozmetikus, diplomás műszaki szakoktató

Kezdő kozmetikusként, néhány év klasszikus munka után a testtetoválásban találtam kihívást, amit sok-sok tapasztalattal később kiterjesztettem a sminktetoválásra is. Néhány év gyakorlatával a birtokomban a Pécsi Egyetemet elvégezve kozmetikus szakoktató lettem, párhuzamosan kéz-és lábápoló, műkörmös végzettséget szereztem, így komplex szolgáltatást nyújthattam a vendégeimnek. 16 éve mesterkozmetikusként, szakoktatói munkakörben több száz tanulót segítettem a kozmetikusi pályán elindulni. Időközben elvarázsolt az elektrokozmetikai irányzat, később ez lett a szakterületem. Az oktatási rendszer innovációi lehetővé tették számomra a társterületeken szerzett kompetenciáim által a változások követését, a kézápolás oktatását, a tartós sminkkészítés-, a speciális arc-és testkezelő tudásom továbbadását, valamint országos vizsgaelnök és gyakorlati képzőhelyek ellenőrzését végző szakértőként az intézményi működés hatékonyságának fokozását. Több kozmetikai cégben vettem részt oktatási programszervezőként, szakmai vezetőként, marketing ügyintézőként, mindezzel hozzájárulva a cégek tevékenységi körének bővítéséhez.2018-tól a Banebryter oszlopos tagjaként hozzájárultam a kozmetika és a plasztikai sebészet határterületén egy új ágazat meghonosításra a magyarországi piacon. Kozmetikus szakemberként a csapatunkkal, a Felnőttképzési Hatóság által jóváhagyott intézményi keretek között határszakmát sikerült létrehozni. A kezdetektől több száz képzést és kezelést végeztem és végzek Hyaluron Pen trénerként és kozmetikusként.

Csernai Katalin.jpg
DSC_642801 (1).jpg

Roncadi Erika

Termikus ionizáció, Go Ink tetoválás eltávolítás képzés vagy hyaluron Pen képzések

12 éves koromban kezdtem el kozmetikába járni, mert nagyon problémás volt a bőröm. Ez annyira zavart, hogy önértékelési problémáim lettek tőle, nyáron is garbóban jártam.

Az akkori kozmetikusomtól folyamatosan kérdezgettem, hogy mit, hogy és miért csinál. Ezt látva megkérdezte tőlem, hogy miért nem tanulok kozmetikusnak? Így az ő indíttatására választottam ezt a pályát, hogy másoknak is segítsek széppé varázsolni a bőrüket.

Herczeg-Siska Edina  

inskin trénigek

Előnytelen forma, rossz szín, túltelített bőr. Évről évre egyre több olyan vendég érkezett hozzám, akiknél a korábban felsorolt problémák egyike, vagy mindegyik fennállt. Egyre csak erősödött bennem az az igény, hogy szeretném már őket is megszépíteni és az elrontott tetoválások globális méreteket öltő problémáját megoldani. - Nyilas vagyok, egyébként alaptermészetemből fakadóan szeretem a problémákat megoldani.

Untitled2.jpg

Vamberszki Krisztina 

sminktetováló KÉPZÉSEK

Mondhatom azt, hogy a szépségipar, a hölgyek még gyönyörűbbé tétele és a tudásom átadása a fiam mellett az életem központi része. Nagyon emberközpontú vagyok. Minden az embernél kezdődik és ott végződik.

Az évek során olyan tudásra és tapasztalatra tettem szert, amelyet szeretnék átadni a jövő szakembereinek. Meggyőződésem, hogy a tudást nem rejtegetni kell, hanem megosztani másokkal, hogy minél jobb szakembereket képezzünk az utókornak.

 

A szépségiparban való tevékenység, saját szalon létrehozása gyerekkori álmom. 1998-ban végeztem tanulmányaimmal, és a sminktetoválást 2004-től alkalmazom, melyet a Soft tappal kezdtem. Később sokat tanultam a sminkelésről, szempilla-építésről, 2015-ben mélyültem el a gépi sminktetoválás világában. Hatalmas szerelem lett. Idővel saját szalont nyitottam Halásztelken, itt végzem a mindennapi tevékenységemet és itt is oktatok.  A magam bőrén tapasztaltam meg, hogy egy tanuló sokkal rövidebb idő alatt válhat jó szakemberré, ha olyan szakértőtől tanul, aki évek óta napi szinten gyakorolja a szakmát. 

 

Sminktetoválással és sminktetoválás eltávolításával foglalkozom. Nem csak folyamatosan követem, hanem napi szinten alkalmazom a trendeket. A legújabb technikákat az elsők között szoktam elsajátítani.

Tekintve, hogy mindenki egyedi, a saját technikáimat is finomítom és egyénre szabom. Embereken dolgozni és arcon maradandót alkotni hatalmas felelősség. A hibázásnak végzetes következményei lehetnek. A korábbi saját hibáimat és tévedéseimet az oktatás megosztom, szeretném, ha mások abból is tanulnának. Mire kell figyelni, mire kell vigyázni? Ezek lényeges kérdések, nagyon sok múlik a precizitáson. Szeretném, ha a tanulóim, amennyire lehetséges, a hibákat elkerüljék úgy, hogy én mindenre felhívom a figyelmet.

 

Lelkiismeretes, tanulókat százhúsz százalékosan támogató oktatónak tartom magam. A szeretetteljes, támogató kommunikáció mindig segít.

Tóth-Irimiás Dalma

sminktetováló KÉPZÉSEK

Amióta az eszemet tudom, szépségszalonok világában élek.

Édesanyám szintén szakmabeli, így könnyű dolgom volt, beleszülettem ennek a mesés világnak a kellős közepébe. 

2010 óta vagyok Sminktetováló.

A szakmai alázatot, amióta az eszemet tudom tanulom, képviselem. 

Mindennapjaim része, hogy fejlesszem önmagam és ezt az általam megszerzett tudást adjam át a lehető legprecízebben tanulóimnak is.

Folyamatos fejlődés, állandó tanulás melyre mindíg szükségem van, ami visz előre, nincs megállás. A családom mellett mindez összetett feladat, de a balansz a legfontosabb, így ez a két dolog kiegyenlíti egymást, önmagam lehetek - anya lehetek és megélhetem a kihívásokat mindkét szinten egyaránt.

 

A leginnovatívabb technikákat készítem, mert a legjobbat szeretném nyújtani a vendégeimnek és a jövőbeni kolleginák számára is. 

Ez az a szakma melyben megtaláltam önmagam, ahol kikapcsolódhatok, alkothatok egyaránt.

Szerelem- munka-hobby egyben, melyet sokaknak meg kell élnie úgy, ahogy én is teszem nap mint nap. 

önarc.jpg
unnamed.jpg

SIMKÓ
 
LINDA 

SMINK OKTATÁS

Simkó Linda vagyok Világbajnok, Magyar bajnok sminkes.

Számtalan TV műsorban szerepeltem sminkesként, szakértőként, pl. FEM3 Café, TV2 Mokka, sminkeltem videoklipekben, divatbemutatókon, esküvő trend bemutatón, szépségkirálynő választáson. Tartottam workshopokat Ternopilban, Lembergben. Sminkbemutatót tartottam Thessalonikiben, a Beauty Fórum keretében.Az innovatív oktatási stratégiámban a technikákra fókuszálok, az alapképzésben felsorolt technikák integráltan jelennek meg a készülő sminkekben. Azaz az elmélet és gyakorlat nem különálló egységként jelenik meg, hanem minden elmondott információ azonnal bemutatásra és gyakorlásra kerül.

bottom of page