top of page

építs te is gyönyörű pillákat!

új korszak a szempilla építés világában

Pillás képzés UV lámpával kezdőknek, NEM csak kozmetikusoknak!
A tanfolyam szépségtanácsadó végzettséggel is elvégezhető!

Ha most szeretnél szempilla hosszabbítással foglalkozni, akkor eljött a Te időd, azonnal kezdd a legfejlettebb technológiával, mi megtanítunk rá.

Ha szeretnél belátható időn belül részt venni a képzésen, akkor jelentkezz most,  a helyek gyorsan fogynak.

AJÁNDÉK kerek talpú UV lámpa és szemüveg!
( 12 hónapos csere garancia )

A forradalmian új technológia használatával a szempilla építés új világa nyílik meg előtted! Érj el minden eddiginél tartósabb eredményt!

Hogyan működik az UV LED technológiás Szempilla építés?

Nem csíp, nincs irritáció, azonnal érheti víz és akár egyből jöhet a szolárium is! A szempillák teljes kötése abban a pillanatban megtörténik, ahogy az UV LED fény a pillákat éri, ezáltal az illesztések azonnal vízállóvá válnak.

Az UV LED fényre kötő ragasztó minden eddig ismerttől különbözik, hiszen levegőre nem köt meg, így nem befolyásolja működését a hőmérséklet és a páratartalom. A pillák az UV LED fényre fixálódnak kevesebb, mint 1 másodperc alatt, így a vendégnek nem kell 48 órát várni a kívánt stabilitásra. A kipárolgás is a minimálisra csökken, így a levegőre kötő ragasztókra allergiás vendégek nagy része ismét viselhet műszempillát.
 

Ennek a valóban gyors kötésnek köszönhetően nincs összetapadás, az egymás mellett elhelyezkedő pillákra applikálhatunk az összeragadás veszélye nélkül. Ennek köszönhetően jelentősen felgyorsul a munka, mivel nem kell ellenőrizgetni, szétválasztani a szálakat. Egy vendéghez egy csepp ragasztót használata elegendő a 15-20 percenkénti új cseppekkel szemben. Az UV LED fény által köttetett szettek akár 30%-al tartósabbnak bizonyulnak, a hagyományos szempilla ragasztóval épített szettekhez képest.
 

Az alábbiakat adjuk Neked a képzés mellé:

  • Szemüveg UV védelemmel a munkához

  • Kerek talpú UV lámpa (opcionálisan fix vagy guruló lábbal), 12 hónap cseregaranciával

  • Munkafüzet a képzéshez

  • Oklevél a képzés teljesítéséről (természetesen akkor, amikor sikerült teljesen elsajátítani az eljárást)

  • A tanfolyam sikeres elvégzését követően névre szóló, magyar nyelvű tanúsítványt kapsz.

szempilla_epites.png
bottom of page