Thesera kezelés

thesera lifting kezelés speciális pdg szálak segítségével

hogyan fejti ki a hatását a thesera kezelés?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 

A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.

A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.
A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. 1 kezelés időtartama nagyjából  65 perc.

 

 

 

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.

milyen eredményre számíthatunk?

add meg telefonszámod!

Eleget láttál már? Add meg telefonszámod és kollégáink 24 órán belül felveszik a kapcsolatot veled a Thesera kezelés kapcsán. Ne maradj le egy korszakalkotó kezelésről!

 

a kezelés előnyei:

 • egyedülálló technológia

 • nincsenek mellékhatásai

 • tű-és fájdalommentes

 • látványos eredmény már az első kezelést követően

 • 1 órás pihentető kezelés

 • biztonságos

Ha eddig a fájdalom miatt féltél a különböző szépség kezelésketől a Thesera egy olyan látványos megoldást nyújt számodra, ami teljesen FÁJDALOMMENTES!

 1. ELőkezelés alatt a bőr előkészítése: arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum

 2. PDG szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

 3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

 4. A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata

 5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

 

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy  a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

 

Sajnos a mindennapos külső környezeti tényezők károsak a bőrűnkre. Nagyon sok minden befolyásolja, hogy bőrünk mennyire egészséges és mennyire fog hosszútávon fiatalos maradni. Az ilyen káros tényezők például az UV sugárzás, helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság, huzamosabb éjszakai munka. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota. Természetesen a folyamatot nem lehet megállítani a bőrünk veszt rugalmasságából és feszességéből, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt.  

 

Az antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

a thesera kezelés menete

A kezelés képekben

Thesera kezelés képekben
Thesera kezelés képekben

press to zoom
Thesera kezelés képekben1
Thesera kezelés képekben1

press to zoom
Thesera kezelés képekben20
Thesera kezelés képekben20

press to zoom
Thesera kezelés képekben
Thesera kezelés képekben

press to zoom
1/21

Elötte-utána fotók

Szemhéj - 1 Thesera kezelés után
Szemhéj - 1 Thesera kezelés után

press to zoom
Szarkaláb - 1 Thesera kezelés után
Szarkaláb - 1 Thesera kezelés után

press to zoom
Nyak - 1 Thesera kezelés után
Nyak - 1 Thesera kezelés után

press to zoom
Szemhéj - 1 Thesera kezelés után
Szemhéj - 1 Thesera kezelés után

press to zoom
1/4

ÉRDEKELNEK 
KÉPZÉSEINK?

Szerezz több ügyfelet a tetoválás eltávolító képzéseink elvégzésével akár már holnap.