top of page

Thesera kezelés

thesera lifting kezelés speciális pdg szálak segítségével

hogyan fejti ki a hatását a thesera kezelés?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 

A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a THESERA hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.

A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.
A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. 1 kezelés időtartama nagyjából  65 perc.

 

 

 

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.

milyen eredményre számíthatunk?

add meg telefonszámod!

Eleget láttál már? Add meg telefonszámod és kollégáink 24 órán belül felveszik a kapcsolatot veled a Thesera kezelés kapcsán. Ne maradj le egy korszakalkotó kezelésről!

INSKIN KEZLÉS

a kezelés előnyei:

 • egyedülálló technológia

 • nincsenek mellékhatásai

 • tű-és fájdalommentes

 • látványos eredmény már az első kezelést követően

 • 1 órás pihentető kezelés

 • biztonságos

Ha eddig a fájdalom miatt féltél a különböző szépség kezelésketől a Thesera egy olyan látványos megoldást nyújt számodra, ami teljesen FÁJDALOMMENTES!

 1. ELőkezelés alatt a bőr előkészítése: arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum

 2. PDG szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

 3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

 4. A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata

 5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

 

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy  a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

 

Sajnos a mindennapos külső környezeti tényezők károsak a bőrűnkre. Nagyon sok minden befolyásolja, hogy bőrünk mennyire egészséges és mennyire fog hosszútávon fiatalos maradni. Az ilyen káros tényezők például az UV sugárzás, helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság, huzamosabb éjszakai munka. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota. Természetesen a folyamatot nem lehet megállítani a bőrünk veszt rugalmasságából és feszességéből, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt.  

 

Az antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

a thesera kezelés menete

A kezelés képekben

Előtte-utána fotók

ÉRDEKELNEK 
KÉPZÉSEINK?

Szerezz több ügyfelet a tetoválás eltávolító képzéseink elvégzésével akár már holnap.

bottom of page