Hyaluron Pen tanfolyam

Felnöttképzési Hatóság által elismert
001959/2021/D001 nyilvántartási szám

hyaluron pen tanfolyam felépítése

1.Elméleti oktatás:

 • kezelhető területek

 • várható eredmények

 • lehetséges szövődmények

 • kizáró tényezők

 • egyéb kezelésekkel való kompatibilitás

 

2.Gyakorlati oktatás:

 • kezelendő terület diagnosztizálása

 • felhasználandó anyagmennyiség meghatározása

 • tervezés

 • kivitelezési technikák

 • ráncvonal- és szájtöltés, revitalizáció

A képzés időtartama: 1 nap

hyaluron pen tanfolyam helyszínei

OKTATÓTEREM 1: 1152 Budapest, Szilas park 10. | MEHOLA Üzletház Ke-Ki Speedfitness Stúdió

OKTATÓTEREM 2: 4026 Debrecen, Böszörményi út 1. | INNOVATIVE BEAUTY SALON 

OKTATÓTEREM 3: 1023 Budapest, Frankel Leó út 21.

kedvezményes ár az akció keretén belül csak most!

225.000 Ft

189.000 Ft

 • Hyaluron Pen gép CE tanúsítvánnyal

 • Munkafüzet a Hyaluron Pen képzéshez

 • 1 ml e.p.t.q  s500 keresztkötött hialuronsav töltőanyag

 • 3 db 0,3 ml-es töltő modul

 • Vendégnyilatkozatok

 • Oklevél a képzés teljesítéséről (természetesen akkor, amikor sikerült teljesen elsajátítani az eljárást)

Az alábbiakat adjuk Neked a képzés mellé:

Hyaluron Pen tanfolyam a Topkozmetikus csapatától

FEJLŐDNI SZERETNÉK!

Legyél képes ajakfeltöltésre vagy akár a nevető, homlok ráncok eltüntetésére. Szerezz több vendéget a Hyaluron Pen tanfolyammal!

Hyaluron Pen képzés gyakori kérdések és válaszok

Van-e olyan korlátozás, amely a Hyaluron Pen alkalmazására vonatkozik?


Magát az eljárást illetően nincs, mivel teljes mértékben nem-invazív, és az Interneten elterjedt oly sok videó ellenére, a Pen nem juttat hialuronsav keveréket a hipodermisbe ahonnan aztán szétterjedne. Az eljárás ennél sokkal felületibb, ezért sokkal kisebb kockázattal jár, ami az egészség-károsodást illeti.
Mi történik amikor hialuronsavat juttatunk a bőrbe?


A testben található hialuronsav és a befecskendezett hialuronsav tökéletesen megegyeznek. Valójában, ugyanezt minden állatfajban megtaláljuk. Azonban, az élettartamuk merőben különböző. Nevezetesen, az a hialuronsav amelyet a test állít elő, elég rövid élettartamú (körülbelül 3-5 nap) - ezzel szemben a betöltésre kerülő hialuronsav hónapokig tart (pontosabban 4-8 hónapig, amennyiben a Hyaluron Pen-nel azt a dermis-be juttatjuk). Miért tart ennyivel tovább? Ez a hatóanyag polimerikus láncolatától függ - nevezetesen, kémiailag el tudunk érni úgynevezett kereszt-láncolódást, amely a hialuronsav molekulák közötti nagyobb számú kapcsolatot tesz lehetővé, így lelassítjuk az enzimek okozta leépülését.>

Alapvetően ez azt jelenti, hogy a hatóanyag abszolút természetes úton ürül ki a szervezetből, csak több időt vesz igénybe, amely lehetővé teszi hogy a hialuronsav vizet kössön meg egészen végig ebben a meghosszabbított élettartamában. Azt is hozzá kell tennünk, hogy bármilyen anyaggal dolgozunk, nem is szeretnénk, hogy örökre a bőrben maradjon (problémákhoz vezethet amelyeket pl. a szilikon példájából ismerhetünk). Ezért, azt a tényt hogy 4-6 havi periódusonkét új töltésre van szükség, egészségügyi szempontból pozitívnak értékelhetjük.
Van-e bármilyen korlátozás a vendégeket illetően?


Természetesen van. Habár, ezek nem az egészségügyi kockázatokra vonatkoznak, hanem inkább abbéli képességünkre, hogy valóban el tudjuk-e érni a vendég elvárásait. Ezért úgy kategórizálnánk a Hyaluron Pen-t, mint ami az esztétikai megjelenés javítására alkalmas, azonban nem alkalmas az öregedés jeleinek végleges eltüntetésére. Ha az ajakról van szó, a kezeléshez gyakran pigmentációt is kínálunk (persze csak a töltés begyógyulása után), és ekkor az eredmény ragyogó lesz
Melyek az esetleges problémák legfőbb kiváltó okai?


Mint ahogy abszolút minden szépségipari kezelés esetén, mindig van mire ügyelni. Mégis, a töltőanyag fecskendővel történő bejuttatásához képest, a kockázatunk parányi. Először is a töltőanyag - hogy az a legjobb minoségű-e, nem karciogenikus, alacsony toxinszámmal rendelkezik és persze, nem járt-e le a szavatossága - ha mindez rendben van, az már egy jó kezdet. A Pen használatát illetően, a fájdalom tényleg meglepően minimális - közel sem fáj annyira mint az injekció, így sokan akik a kezelésre jönnek és féltek egy korábbi, injekcióval beadott Hyaluron töltést újratölteni, kellemesen meglepődtek. Szintén az injekciózással összehasonlítva, nincs kockázata a hosszan tartó kivörösödésnek vagy tűnyomnak, ami elofordulhat ha olyan személy ad be injekciót aki nem gyakorlott benne. Az ajkat érintő eljárást el kell kerülni herpesz, vagy hiperérzékenység esetén.

Problémák két fő okból merültek fel: a szolgáltatás kínálója mindenáron meg akar felelni a vendége elvárásainak és őrült mennyiséget használ, illetve abszurd ajak formát próbált elérni - vagy például hihetetlen fiatalítást igérnek egy idősebb hölgynek 5-ös szintű mélyráncokkal, és persze ezt sosem sikerül teljesíteni.