top of page
Keresés

Miért a legjobb választás a Hyaluron Pen képzés?

A kozmetikai tanfolyamok között rengeteg hasznos létezik, azonban a Hyaluron Pen képzés egy valóban innovatív és hatékony kezelés elsajátítását teszi lehetővé. A Hyaluron Pen egy olyan eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe. Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén valamint a homlok és nevető ráncok halványítására.




A jövő technológiája, tű nélkül: Hyaluron Pen képzés


A Hyaluron Pen képzés során megtanítjuk, hogy ennél a kezelésnél tartós feltöltő hatás érhető el és 4-12 hónapig megmarad az eredmény. A technika kiválóan alkalmazható orr-ajak barázda, marionett ránc, ajak, orca feltöltéséhez. Az ajkak fokozatosan építhetők fel, ez azt jelenti, hogy az első 2-3 alkalommal az eredmény kevésbé látványos, mert az anyag először a szövetekben terül el, azokat tölti ki - emiatt később a volumen növekedés sokkal látványosabb ugyanazon hatóanyag-mennyiségnél is. Ez a Topkozmetikus által kínált kozmetikai tanfolyamok közül az egyik legkedveltebb.


Kozmetikai tanfolyamok a Topkozmetikus kínálatában az ország több pontján gyakorlott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakoktaóink és mesteroktatóink segítségével. Célunk, hogy a hozzánk forduló kozmetikusok a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések tudásanyagához jussanak hozzá gyakorlati módon már tanfolyam keretén belül is.


Az általunk kínált kezelések oktatásai évek óta biztos jelenlévői a szépségiparnak és minden esetben rendhagyó eredményeket érnek el bizonyítottan az iparágunkban. Ilyen a Hyaluron Pen képzés is. Fontos szempont számunkra még, hogy ezek a kozmetikai továbbképzések megfelelően profitábilisek legyenek a kozmetikusoknak annak érdekében, hogy a szalonjukban töltött idő alatt a lehető legtöbb bevételt tudják szerezni.



Hogy épül fel egy Hyaluron Pen képzés?


  1. Elméleti oktatás:

  • kezelhető területek

  • várható eredmények

  • lehetséges szövődmények

  • kizáró tényezők

  • egyéb kezelésekkel való kompatibilitás


  1. Gyakorlati oktatás:

  • kezelendő terület diagnosztizálása

  • felhasználandó anyagmennyiség meghatározása

  • tervezés

  • kivitelezési technikák

  • ráncvonal- és szájtöltés, revitalizáció

A képzés időtartama: 1 nap


A kozmetikai tanfolyamok olyan oktatási lehetőségeket kínálnak, amelyek segítenek az embereknek szakmai ismereteket szerezni a kozmetikai iparágban. A Hyaluron Pen képzés alatt egy valóban forradalmi technológiát sajátíthatnak el a kozmetikusok. Ezek a tanfolyamok széles skáláját fedik le az alapvető kozmetikai technikáktól és készségektől a speciális területekig, mint például az arcápolás, sminkkészítés, manikűr és pedikűr, valamint testkezelések.


Lehetőséget kínálnak az embereknek arra, hogy készségeket és bizalmat szerezzenek a kozmetikai iparágban, és szakmai karriert építsenek ki. Ezek a tanfolyamok általában rugalmas időbeosztást kínálnak, és megfizethetőek lehetnek, így bárki számára elérhetőek, aki érdeklődik a kozmetikumok és szépségápolás iránt. A kozmetikai tanfolyamok során résztvevőknek lehetőségük van arra, hogy a legfrissebb trendeket és technikákat tanulják meg, és felkészüljenek egy sikeres pályára a kozmetikai iparban.


1 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page