top of page
Keresés

Hyaluron pen képzés a Topkozmetikusnál

Fájdalommentes szépészeti kezelés gyors és látványos eredménnyel? A Hyaluron Pen képzés során elsajátíthatod azt a technikát, amellyel tű nélkül, szinte azonnal eltüntetheted vendégeid ráncait, vagy teltebbé teheted ajkaikat egy kifejezetten erre a célra tervezett eszköz, az ún. hialuron pen segítségével. Hatásmechanizmusa, hogy nagy nyomás alkalmazásával juttatja a hyaluronsavat a bőrbe.


A hyaluronsav szerepe


A hyaluronsav az egészséges, fiatalos bőr egyik alap építőeleme. A kollagén és elasztin rostok által alkotott vázban helyezkedik el, és hihetetlen nagy vízmegkötő képességével járul hozzá bőrünk hidratáltságához, friss, fiatalos, feszes, megfelelő volumenű megjelenéséhez.


Ha kozmetikai kezeléseid repertoárját bővíteni szeretnéd egy non-invazív módszerrel, amely hatására vendégeid bőrét gyorsan és látványosan megfiatalíthatod akár már egy kezelés során, a Hyaluron pen képzésünk neked szól.


Hyaluron Pen képzés


A kezelési technika a nevét magáról az eszközről kapta, amellyel a hialuronsavat a bőrbe juttatjuk. Kinézetre teljesen olyan, mint egy méretes toll. Az elejébe tehető maga a töltőanyag, a végén pedig egy gomb helyezkedik el, pont úgy, mint a golyóstollakon. Ennek a gombnak a megnyomásával a nagy nyomású hialuronbevitelre tervezett fejrészen keresztül jut az anyag a bőrbe.


Hyaluron Pen képzés során elsajátíthatod ennek a technikának a használatát elméleti és gyakorlati szinten is.


Az elméleti oktatás során megtudhatod, hogy a bőr mely területei kezelhetőek, mik a várható eredmények és a lehetséges szövődmények, elmondjuk, mik a kezelésből kizáró tényezők, illetve mennyire végezhető el más kezelések mellett.


A Hyaluron Pen gyakorlati oktatásán megtanulhatod, hogy hogyan diagnosztizáld a kezelendő területet, hogyan határozd meg a felhasználandó anyagmennyiséget, megtudod, hogyan tervezd meg a kezelést illetve elsajátíthatod a kivitelezési technikákat. Gyakorlatban is kipróbálhatod a ráncvonal- és szájtöltést illetve a revitalizációt.


A képzés ideje mindössze egy nap, így gyorsan a tudás bitrokába juthatsz, amit szinte azonnal - az eljárás elsajátítását igazoló oklevél megszerzése után - alkalmazhatsz is, hogy vendégeidnek még nagyobb élményt, vagyis látványos eredményt tudj nyújtani bőrük megfiatalításában.


A Hyaluron Pen tanfolyamunkkal a Felnőttképzési Hatóság által elismert képzéshez jutsz, amely végén, sikeres elvégzés esetén megajándékozunk egy CE tanúsítvánnyal rendelkező Hyaluron Pen géppel.


Topkozmetikus kozmetikai tanfolyamok


Már részt vettél Hyaluron Pen képzésünkön, de valami újra vágysz? Esetleg egyszerűen más irányba fejlődnél? Nézz szét az oldalunkon megtalálható kozmetikai tanfolyamok között, mivel szeretnéd bővíteni tudástáradat.


A Topkozmetikusnál évtizedes tapasztalattal rendelkező mesterektől sajátíthatod el a kozmetikusi szakma részterületeinek fogásait, trükkjeit. Nem csak szakmai tudást kapsz, hanem profi szemléletmódot, hogy az ügyfélkezeléseddel és a szakmához való hozzáállásoddal is kitűnj konkurenseid közül.


Jelentkezz hozzánk, vagy kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot.

34 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page