top of page
Keresés
Szerző képeTopkozmetikus

Hyaluron Pen képzés a kozmetikai tanfolyamok jövője

Frissítve: júl. 2.

A Hyaluron Pen egy olyan eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe. A Hyaluron Pen képzés során az eddigi leghatékonyabb kezelés sajátítható el az ajakfeltöltés területén, ez alkalmas továbbá a homlok és nevető ráncok halványítására. Ez teljesen biztonságos, a testben található hyarulon sav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A különbség csak annyi, hogy a befecskendezett hyarulon sav keresztkötött, amely a molekulák közötti nagyobb kapcsolatot tesz lehetővé, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap.



Kozmetikai tanfolyamok a biztos fejlődésért


A Hyaluron Pen képzés egy egy napos képzés, amely két részből áll, egy elméleti és egy gyakorlati részből.

Az elméleti oktatás alatt a kozmetikai tanfolyamok során kozmetikusaink megtanulják, mik a kezelhető területek, mik a várható eredmények, a lehetséges szövődmények milyen kizáró tényezők állhatnak fent, valamint egyéb kezelésekkel való kompatibilitás hogyan alakul.

A gyakorlati oktatás a kezelendő terület diagnosztizálásával kezdődik, majd meghatározzuk a felhasználandó anyagmennyiséget, megtervezzük a kezelést, megmutatjuk a kivitelezési technikákat, ezután pedig jöhet a ráncvonal- és szájtöltés és a revitalizáció.

A képzés Magyarországon már három helyszínen zajlik, Budapesten két, Debrecenben pedig egy szépségszalonban.

A kozmetikai tanfolyamok mellé biztosítunk egy Hyaluron Pen gépet CE tanúsítvánnyal,

egy munkafüzetet a Hyaluron Pen képzés mellé, 1 ml e.p.t.q s500 keresztkötött hialuronsav töltőanyagot, 3 db 0,3 ml-es töltő modult vendégnyilatkozatokat, végül pedig oklevelet a képzés teljesítéséről az eljárás sikeres elsajátítása után.

Problémák, amelyet a Hyaluron Pen képzés megoldhat


A hatóanyag nagyon gyorsan- és tartósan fejti ki a hatását. A kezelést követően azonnal látható az eredmény, persze szükséges néhány nap, hogy a végleges állapot kialakuljon. Ezek a hatások a következőek: A bőr kisimul és feszes lesz, a ráncok eltűnnek, elhalványodnak, volumen növekedés tapasztalható, javul a bőr textúrája. Továbbá a Hyaluron Pen ideális az ajak növelésére, az orr- és ajak barázdáinak feltöltésére, a szivarráncok kezelésére, a mimikai ráncok kezelésére.


A kezelés hossza a bőrfelület nagyságától, állapotától függ, emellett egyénenként változik, hogy a bejuttatott hatóanyagot hogyan bontja le a szervezet, így a hatás időtartama eltérő lehet, de átlagosan 4 és 6 hónap közötti időtartammal érdemes számolni. Nagy nyomással juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe, mindez tű használata nélkül történik. A kezelés teljesen fájdalommentes. A tökéletes eredményhez 1-3 ml hyaluronsavat használunk általában, ennek természetesen semmilyen káros következménye nincs. Annak köszönhetően, hogy nem alkalmazunk tűt,a fertőzés veszélye sem áll fenn. Mindössze annyi mellékhatással találkozhatunk, hogy duzzanat előfordulhat, azonban ez 1-3 nap után megnyugszik. Ismételt kezelésre azután van szükség, ha 4-6 hónap után kiürül a szervezetből a hatóanyag.

A Hyaluron Pen képzés során egy olyan forradalmi technika sajátítható el, ami a kínálatunkban elérhető kozmetikai tanfolyamok közül kiemelkedően hasznos és kedvelt, forradalmi technológia.


27 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page