top of page
Keresés

Kozmetikai tanfolyamok, az öregedés megállításáért

Frissítve: júl. 2.

A kozmetikai tanfolyamok között az egyik legkedveltebb a termikus ionizáció tanfolyam. Ismeretlennek tűnhet elsőre a fogalom, ez az arcon lévő komolyabb bőrproblémák kezelésére is alkalmas kezelés, mint például a lógó szemhéj, orr-ajak barázdák, homlokon lévő ráncok, szemöldök közötti redők. Valódi megoldás bőrproblémákra, műtét nélkül.
Kozmetikai tanfolyamok még nem voltak ilyen hatékonyak


A termikus ionizáció tanfolyam alatt elsajátítottak három legfőbb ismérve, hogy ez egy gyors, hatékony és egyszerű kezelés, ami mindemellett egy non-invazív, tű nélküli eljárás. Az eljárás után a bőrpír kb. 48 órán belül eltűnik. A kezelés során nem kell sebesedéssel illetve fájdalommal számolnia a vendégnek. A kezelés a test bármely területén alkalmazható a lógó, felesleges bőr eltávolítására. Ez az eljárás kiválóan kombinálható hialuronsavas feltöltéssel, mellyel az eredmény tovább fokozható.


A Topkozmetikus kínálatában elérhető kozmetikai tanfolyamok legnagyobb előnye, hogy gyors, de rendkívül hatékony módon, gyakorlatban is elsajátíthatják a kozmetikusok az iparág legújabb fortélyait.


A termikus ionizáció tanfolyam elméleti és gyakorlati oldallal is rendelkezik. Az elméleti oktatás során a résztvevők foglalkoznak anatómiával, részletes bőrdiagnosztikával, széles spektrumú égéstannal, alternatív kezelésekkel történő kombináció variánsokkal, pszichológiával és marketingg​el.


​A modellen történő képzés során először az egyik oldalon a szakoktató minta munkát végez, ami alatt van lehetőség a videó készítésére, majd a másik oldalon a tanuló önállóan végzi el a feladatot. A képzés időtartama mindössze 1 nap.


A termikus ionizáció tanfolyam főbb kérdései


Mit tegyünk kezelés előtt?


A kozmetikai tanfolyamok során igyekszünk átadni a kozmetikusoknak az alapvető tudás mellett azt is, hogy adják át az elő- és utókezelések lépéseit.

Fontos, hogy kezelés előtt pihenje ki magát vendégünk, mert fáradtan kellemetlenebb a beavatkozás. Célszerű kezelés előtt jelezni, ha fáradt, ingerlékeny a vendég.


Szemhéj kezelése esetén, előtte 1-2 nappal és a kezelés után 2 napig érdemes minimalizálni a szénhidrátfogyasztást, a sok rostos zöldséget pedig növelni. Így nem fog annyira ödémásodni a bőr.Mit tegyünk a kezelés után?


Otthon 1-2 napig hűtsük a kezelt területet, különösen szemhéj kezelés esetén, használhatunk Bepanthent, naponta többször is, de egyszerre csak keveset, hogy ne ázzon fel a bőr.


Miután leestek a pörkök, a bőr fokozott tápanyagigénye miatt naponta 4-5x krémezni kell a kezelt területet.


A termikus ionizáció tanfolyam során megtanítjuk, hogy ha szemhéjat kezelünk, utána 6-8 hétig szemránckrémet kell használnia a vendégnek naponta négy-hatszor, ami nem zselé állagú.


Nagyon fontos a fényvédőkrémek használata, lehetőleg 50+ faktoros legyen, olyan ami nem zselés állagú. A bőr pirossága hamarabb elmúlik, Cink + C vitamint szedése esetén, ezt már a kezelés előtti napoktól elkezdhetjük. A bőr pirossága 2 naptól 3 hónapig is eltarthat, ettől nem kell megijedni, a természetes regenerálódás nem mindenkinél egyforma.


A Topkozmetikus kínálatában elérhető kozmetikai tanfolyamok közül az igen népszerű termikus ionizáció tanfolyam indulásával kapcsolatban holnapunkon található meg minden fontos információ.

9 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page