top of page
Keresés
Szerző képeTopKozmetikus

Kozmetikai tanfolyamok, az öregedés megállításáért

Frissítve: júl. 2.

A kozmetikai tanfolyamok között az egyik legkedveltebb a termikus ionizáció tanfolyam. Ismeretlennek tűnhet elsőre a fogalom, ez az arcon lévő komolyabb bőrproblémák kezelésére is alkalmas kezelés, mint például a lógó szemhéj, orr-ajak barázdák, homlokon lévő ráncok, szemöldök közötti redők. Valódi megoldás bőrproblémákra, műtét nélkül.




Kozmetikai tanfolyamok még nem voltak ilyen hatékonyak


A termikus ionizáció tanfolyam alatt elsajátítottak három legfőbb ismérve, hogy ez egy gyors, hatékony és egyszerű kezelés, ami mindemellett egy non-invazív, tű nélküli eljárás. Az eljárás után a bőrpír kb. 48 órán belül eltűnik. A kezelés során nem kell sebesedéssel illetve fájdalommal számolnia a vendégnek. A kezelés a test bármely területén alkalmazható a lógó, felesleges bőr eltávolítására. Ez az eljárás kiválóan kombinálható hialuronsavas feltöltéssel, mellyel az eredmény tovább fokozható.


A Topkozmetikus kínálatában elérhető kozmetikai tanfolyamok legnagyobb előnye, hogy gyors, de rendkívül hatékony módon, gyakorlatban is elsajátíthatják a kozmetikusok az iparág legújabb fortélyait.


A termikus ionizáció tanfolyam elméleti és gyakorlati oldallal is rendelkezik. Az elméleti oktatás során a résztvevők foglalkoznak anatómiával, részletes bőrdiagnosztikával, széles spektrumú égéstannal, alternatív kezelésekkel történő kombináció variánsokkal, pszichológiával és marketingg​el.


​A modellen történő képzés során először az egyik oldalon a szakoktató minta munkát végez, ami alatt van lehetőség a videó készítésére, majd a másik oldalon a tanuló önállóan végzi el a feladatot. A képzés időtartama mindössze 1 nap.


A termikus ionizáció tanfolyam főbb kérdései


Mit tegyünk kezelés előtt?


A kozmetikai tanfolyamok során igyekszünk átadni a kozmetikusoknak az alapvető tudás mellett azt is, hogy adják át az elő- és utókezelések lépéseit.

Fontos, hogy kezelés előtt pihenje ki magát vendégünk, mert fáradtan kellemetlenebb a beavatkozás. Célszerű kezelés előtt jelezni, ha fáradt, ingerlékeny a vendég.


Szemhéj kezelése esetén, előtte 1-2 nappal és a kezelés után 2 napig érdemes minimalizálni a szénhidrátfogyasztást, a sok rostos zöldséget pedig növelni. Így nem fog annyira ödémásodni a bőr.



Mit tegyünk a kezelés után?


Otthon 1-2 napig hűtsük a kezelt területet, különösen szemhéj kezelés esetén, használhatunk Bepanthent, naponta többször is, de egyszerre csak keveset, hogy ne ázzon fel a bőr.


Miután leestek a pörkök, a bőr fokozott tápanyagigénye miatt naponta 4-5x krémezni kell a kezelt területet.


A termikus ionizáció tanfolyam során megtanítjuk, hogy ha szemhéjat kezelünk, utána 6-8 hétig szemránckrémet kell használnia a vendégnek naponta négy-hatszor, ami nem zselé állagú.


Nagyon fontos a fényvédőkrémek használata, lehetőleg 50+ faktoros legyen, olyan ami nem zselés állagú. A bőr pirossága hamarabb elmúlik, Cink + C vitamint szedése esetén, ezt már a kezelés előtti napoktól elkezdhetjük. A bőr pirossága 2 naptól 3 hónapig is eltarthat, ettől nem kell megijedni, a természetes regenerálódás nem mindenkinél egyforma.


A Topkozmetikus kínálatában elérhető kozmetikai tanfolyamok közül az igen népszerű termikus ionizáció tanfolyam indulásával kapcsolatban holnapunkon található meg minden fontos információ.

14 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page