top of page
Keresés

Kozmetikai tanfolyamok a Topkozmetikus kínálatában egész évben!

A Topkozmetikus kínálatában elérhető kozmetikai tanfolyamok célja az, hogy a hozzánk forduló kozmetikusok a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések tudásanyagához jussanak hozzá - gyakorlati módon már tanfolyam keretén belül is. Ezek elérhetőek az ország több pontján gyakorlott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakoktatóink és mesteroktatóink segítségével.



Termikus ionizáció tanfolyam, a kíméletes bőrregenerálásért


Az eljárás három alapja, hogy gyors, hatékony, és egyszerű. A termikus ionizáció tanfolyam során a kozmetikusok a plazma kezelés új, modernebb változatának technikáit sajátíthatják el, ami sokkal kíméletesebb a bőrhöz. A kozmetikai tanfolyam során megtanítjuk azt is, hogy hogyan tartotta meg ez a módszer a plazma kezelések minden jó tulajdonságát és hatékonyságát.

Röviden a kezelésről: a készülék a levegőben lévő gázok ionizálásával a bőr közelébe jutva regenerálja a bőrt, mindezt a környező szövetek roncsolása illetve hőterhelése nélkül teszi. A termikus ionizáció eredményessége megközelíti a plasztikai műtétek eredményességét.


Hogyan épülnek fel a kínálatunkban elérhető kozmetikai tanfolyamok?


A többi képzésünkhöz hasonlóan a termikus ionizáció tanfolyam is rövid időtartamú képzés, amely során anatómiával, részletes bőrdiagnosztikával, széles spektrumú égéstannal, alternatív kezelésekkel történő kombináció variánsokkal és pszihológiával, valamint marketinggel kapcsolatos ismeretekre tehetnek szert a kozmetikusok mindössze egy nap alatt. A modellen történő képzés során először az egyik oldalon a szakoktató minta munkát végez, ezalatt van lehetősége a kozmetikusoknak videó készítésre is, majd a másik oldalon a tanuló önállóan végzi el a feladatot. A termikus ionizáció tanfolyam alatt elsajátított ismeretekkel, a kezelés során elért eredmény 24-30 hónapig tarthat, az eredeti állapot már nem áll vissza, a hatás csak a bőr természetes öregedésével múlik el.


Milyen területeken alkalmazható Topkozmetikusnál elérhető a kozmetikai tanfolyamok tananyaga?


Megtanítjuk, a termikus ionizáció tanfolyam során a konkrét ráncok eltüntetését illetően hogyan érhetőek el kifejezetten jó eredmények, emellett minek köszönhető a látványos javulás az első szemhéj megereszkedésénél, szemöldök közötti ráncok és orr-ajak barázda esetében.

A kozmetikai tanfolyamok során megtanulják a szakemberek, hogyan történik a száj körüli cigaretta-ráncok, első ajkak feszesítése, hogyan hat a homlok ráncaira, a megereszkedésekre arcon, nyakon, a tokát hogyan feszesíti. Mi történik a táskákkal a szem körül, a fibrómákkal, a szarkalábakkal, a hegekkkel, hogyan történik a szemöldökemelés, hogyan feszesíti a has bőrét, frissíti a térd bőrét, korrigálja az orr környékét, nagyobbítja az ajkakat és tünteti el az “integetőizmokat’ a karon.


Válaszd bármelyiket a kínálatunkban elérhető kozmetikai tanfolyamok közül, garantáltan hasznosíthatóak lesznek munkád során, hiszen a gyakorlat ugyanolyan fontos részét képezi az oktatásunknak, mint az elmélet. A termikus ionizációs tanfolyam során a legmodernebb körülmények között sajátíthatod el profi kozmetikusaink tudását.



60 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page