top of page
Keresés

Kozmetikai tanfolyamok a legjobbaktól


A szépségiparban mindig előttünk áll a fejlődést lehetősége, amivel nagyon fontos élnünk kozmetikusként, hiszen számos opció van erre. A kozmetikai tanfolyamok és kozmetikai továbbképzések között azonban fontos felmérni, melyik cég nyújt számunkra valóban hasznosítható tudást


Ezek a kozmetikai tanfolyamok garantáltan elősegítik a fejlődést!


A Topkozmetikus kínálatában elérhető a közkedvelt Hyaluron Pen tanfolyam, ami egy olyan eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe. Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén valamint a homlok és nevető ráncok halványítására. Teljesen biztonságos is, hiszen a testben található hyarulonsav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A kozmetikai tanfolyamok során megtanulhatjuk, hogy a különbség csak annyi, hogy a befecskendezett hyarulonsav keresztkötött, amely a molekulák közötti nagyobb kapcsolatot tesz lehetővé, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap. Ennek az eszköznek a segítségével a bejuttatott hyaluronsav több vizet köt meg a bőrben, amely elengedhetetlen ha öregedésgátlásról vagy a bőr szépségéről van szó.


A Termikus Ionizáció kozmetikai tanfolyamok három legfőbb ismérve, hogy gyors, hatékony és egyszerű, mindemellett ez egy non-invazív, tűmentes eljárás. Ezalatt elsajátítják a kozmetikusok, hogy a kezelés után a bőrpír kb. 48 órán belül eltűnik. A kezelés során nem kell sebesedéssel illetve fájdalommal számolnia a vendégnek. A test bármely területén alkalmazható a lógó, felesleges bőr eltávolítására. Ez az eljárás kiválóan kombinálható hyaluronsavas feltöltéssel, mellyel az eredmény tovább fokozható.



Bővítsd hatékonyan a vendégköröd


A sminktetoválás napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a képzés tartalma:

szemöldök technika, szemhéj-tetoválás, szájkontúr, félsatír és szájsatír. Emellett átfogó szakmai ismereteket ad elméleti és kifejezetten gyakorlati alapokon. Megtanulhatjuk a vendéggel való kifogástalan bánásmódot, a megfelelő, helyes kommunikációt, a munka iránti alázatot, a gépek és tűk helyes kiválasztását, a dermatológiát, a bőrtípus helyes meghatározását, az érzéstelenítést és a kontra-indikációkat. A kozmetikai továbbképzések alatt elsajátíthatjuk a színelméletet, a helyes pigmentek kiválasztását, az életvitel bőrre gyakorolt hatásait, és ahhoz helyes szín meghatározását. Szintén a képzése része az előrajzolás, a latexes gyakorlás és az élő modellen történő gyakorlást.


Szintén egyre jobban elterjedt kozmetikai kezelés a szempilla építése. Ezen kozmetikai tanfolyamok részét képezi az ismerkedés az elmélet, a marketing ismeretek, a termékek, a gyakorlat, a gyakorlat élő modellen és természetesen az oklevél.


A Topkozmetikus által kínált kozmetikai tanfolyamok és kozmetikai továbbképzések évek óta biztos jelenlévői a szépségiparnak és minden esetben rendhagyó eredményeket érnek el bizonyítottan az iparágunkban. Ezek a kozmetikai továbbképzések megfelelően profitábilisek a kozmetikusoknak annak érdekében, hogy a szalonjukban töltött idő alatt a lehető legtöbb bevételt tudják szerezni.

13 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page