top of page
Keresés

Kiemelkedik a kozmetikai tanfolyamok közül a kozmetikai tetoválás tanfolyam

A sminktetoválások napjainkban virágkorukat élik, így nem kérdés, hogy szakmabeliként mennyire fontos, hogy ha van rá lehetőséged, ezt is vedd fel a szolgáltatásaid közé. Hiszen ha már van egy bejáratott vendégköröd, akiket a megszokott eljárások mellett meg tudsz lepni egy-egy igényes és esztétikus tetoválással, biztos lehetsz abban, hogy a siker nem marad el. A kozmetikai tanfolyamok között most a kozmetikai tetoválás tanfolyam is helyet kapott.


A kozmetikai tanfolyamok minden szempontból kifizetődők


Az nem kérdés, hogy mindig jól jön, ha újabb és újabb szolgáltatást tudsz felvenni a palettádra, hiszen a verseny igen nagy a szépségipar szektorában. A jó hír az, hogy e téren adottak is a lehetőségek, hiszen az újdonságok és a technika fejlődése újabb és újabb eljárásokat tesz lehetővé. Így nem kérdés, hogy érdemes a széles választékból minél több olyat kiválasztani a tényleg minőségi és sokat adó kozmetikai tanfolyamok közül, ahol a meglévő tudásod egy új, gyakorlati eljárás elsajátításával bővülhet. Most például lehetőség van arra, hogy a sminktetoválást is felvedd a szolgáltatásaid körébe.



A kozmetikai tetoválás tanfolyam a sminktetoválás teljes világába vezet bele


A képzés során a résztvevők, szemöldök technikát, szemhéj-tetoválást, valamint szájkontúr, félsatír, valamint szájsatír készítést sajátíthatnak el. Mindezekről átfogó szakmai ismereteket kapnak elméleti és kifejezetten gyakorlati alapokon egyaránt. Ebbe pedig beletartozik a gépek és tűk helyes kiválasztása, a dermatológia, az érzéstelenítési technikák megismerése, a kontra indikációk, de a munka iránti alázat is. A színelmélet során megtanuljuk kiválasztani a megfelelő pigmenteket. Ehhez tudni kell értelmezni az életvitel bőrre gyakorolt hatásait, ugyanis a helyes szín meghatározása ettől is függ. Emellett a tónusok, altónusok, bőrtípusok, a komplementer színek ismerete, a hideg, meleg, semleges színek és ennek korrigálása vagy éppen átalakítása egy kevésbé helyesen megítélt színválasztás után mind a kozmetikai tetoválás tanfolyam részét képezik. Természetesen az előrajzolás, a latexes gyakorlás, majd végül az élő modellen történő gyakorlás sem maradhat ki a sorból. A kozmetikai tanfolyamok általában egynaposak, azonban mivel nagyon komoly tudást igénylő dologról van szó ebben az esetben, így e képzés időtartama öt nap, a csoport résztvevőinek száma legfeljebb négy fő. A képzés mellé kár egy kiváló sminktetováló gép, egy a legfontosabb ismereteket tartalmazó munkafüzet, valamint egy oklevél a képzés teljesítéséről.




Mindezek által pedig nem csupán egy újabb pipát tehetsz az elvégzett kozmetikai tanfolyamok mellé, hanem elképesztően fontos elméleti és gyakorlati tudással lehetsz gazdagabb. A munkádra pedig az elégedett vendégeid arca és elégedettsége lesz a referencia, amely mások számára is önmagáért beszél majd.


79 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page