top of page

FEJLESZD SZAKTUDÁSOD NÉPSZERŰ KÉPZÉSEINKKEL
JÚNIUSBAN KEDVEZMÉNNYEL!

KÉPEZD MAGAD A TOPKOZMETIKUSSAL SZALONOD SIKERÉÉRT!

topkozmetikus a szépségiparban

A TOPKOZMETIKUS a szépségipar meghatározó szereplője Magyarországon, csapata több évtizedes szakmai múlttal rendelkező kozmetikusok és szakoktatók közössége, ahová csatlakozni érdemes.

Küldetésünk, hogy valódi értéket teremtsünk és olyan piacképes tudást adjunk át tanulóinknak, melyek követik a legújabb trendeket és Magyarországon még nem vagy alig ismertek.

Mi segítünk, hogy hosszútávon elkötelezett vendégkört tudj magadénak és az elégedettség stabilan magas legyen szalonodban.

te is szeretnél több vendéget?
nyitott vagy az új technológiákra?

Nálunk, a TOPKOZMETIKUS-nál szépségipari képzések, oktatások széles választéka érhető el. Kozmetikai továbbképzéseink személyre szabottak, egyéniek és egyediek, így minden kérdésedre választ kaphatsz oktatóinktól és szakoktatóinktól. A velünk megszerzett friss tudást akár azonnal forintra válthatod és kamatoztathatod a szalonodban.

Képzéseinkre júniusban akár további 10% kedvezményt is szerezhetsz!*

*Két képzésre történő együttes jelentkezés esetén.  

ÍGY SZEREZD MEG A JELVÉNYT ÉS A 10%KEDVEZMÉNYT.png

szakmai támogatás

Válaszd a TOPKOZMETIKUS-t, hiszen most velünk könnyedén szintet léphetsz.
Egynapos, egyéni képzéseinken gyakorlatias, azonnal használható és a szalonmunkád mindennapjaiba beépíthető tudást adunk. Az oktatások után sem engedjük el a kezed!
Legtöbb képzésünk mellé értékes ajándékot is kapsz, mindezt pedig kedvező árakon kínáljuk részedre.

Emelkedj ki a konkurencia közül: mutasd meg vendégeidnek - akár a matrica segítségével is, - hogy olyan szakembert választottak, aki valódi, naprakész tudással és szakértelemmel rendelkezik!

Legyél büszke megszerzett szakmai tudásodra és helyezd ki szalonodban, ajtóra, tükörre, faliújságra "MINŐSÍTETT TOPKOZMETIKUS" matricád! 

ÍGY SZEREZHETED MEG
A JELVÉNYT ÉS A 10% KEDVEZMÉNYT:

KÉPZÉS 1+ KÉPZÉS 2= -10% A KÉPZÉS ÁRÁBÓL.png

JELENTKEZÉS:

Képzések jelentkezés űrlap

Add meg adataidat a részletekért!

bottom of page