top of page

műSzempilla Hosszabbítás képzés

új korszak a szempillaépítés világában

Pillás képzés UV lámpával kezdőknek NEM csak kozmetikusoknak!
A tanfolyam szépségtanácsadó végzettséggel is elvégezhető!

Ha most szeretnél szempillahosszabbítással foglalkozni, akkor eljött a Te időd, azonnal kezd a legfejlettebb technológiával, mi megtanítunk rá.

Ha szeretnél belátható időn belül részt venni a képzésen, akkor jelentkezz most,  a helyek gyorsan fogynak.

AJÁNDÉK kerek talpú UV lámpa és szemüveg!
( 12 hónapos csere garancia )

A forradalmian új technológia használatával a szempillaépítés új világa nyílik meg előtted! Érj el minden eddiginél tartósabb eredményt!

Hogyan működik az UV LED technológiás Szempillaépítés?

Nem csíp, nincs irritáció, azonnal érheti víz és akár egyből jöhet a szolárium is! A szempillák teljes kötése abban a pillanatban megtörténik, ahogy az UV LED fény a pillákat éri, ezáltal az illesztések azonnal vízállóvá válnak.

Az UV LED fényre kötő ragasztó minden eddig ismerttől különbözik, hiszen levegőre nem köt meg, így nem befolyásolja működését a hőmérséklet és a páratartalom. A pillák az UV LED fényre fixálódnak kevesebb, mint 1 másodperc alatt, így a vendégnek nem kell 48 órát várni a kívánt stabilitásra. A kipárolgás is a minimálisra csökken, így a levegőre kötő ragasztókra allergiás vendégek nagy része ismét viselhet műszempillát.

Ennek a valóban gyors kötésnek köszönhetően nincs összetapadás, az egymás mellett elhelyezkedő pillákra applikálhatunk az összeragadás veszélye nélkül. Ennek köszönhetően jelentősen felgyorsul a munka, mivel nem kell ellenőrizgetni, szétválasztani a szálakat. Egy vendéghez egy csepp ragasztót használata elegendő a 15-20 percenkénti új cseppekkel szemben. Az UV LED fény által köttetett szettek akár 30%-al tartósabbnak bizonyulnak, a hagyományos szempilla ragasztóval épített szettekhez képest.
 

Az alábbiakat adjuk Neked a képzés mellé:

  • Szemüveg UV védelemmel a munkához

  • Kerek talpú UV lámpa (opcionálisan fix vagy guruló lábbal), 12 hónap cseregaranciával

  • Munkafüzet a képzéshez

  • Oklevél a képzés teljesítéséről (természetesen akkor, amikor sikerült teljesen elsajátítani az eljárást)

  • A tanfolyam sikeres elvégzését követően névre szóló, magyar nyelvű tanúsítványt kapsz.

szempilla_epites.png
bottom of page