top of page
Keresés

Kozmetikai tanfolyamok a vállalkozásod fejlesztéséért

Frissítve: júl. 2.

Kozmetikusként nem kérdés, hogy folyamatosan fejleszteni szeretné magát az ember. Hiszen amellett, hogy ez a szakma valódi szerelem, az új szolgáltatások palettára helyezése és a vendégek újabb és újabb módszerekkel, eljárásokkal való kényeztetése sem utolsó szempont. A kozmetikai tanfolyamok között számos olyan létezik, amelyekkel elérheted a fentieket. Ilyen például a termikus ionizáció tanfolyam is, amely a megereszkedett bőrt teszi feszesebbé, tű és szike nélkül. Lássuk, miről is van szó!Milyenek az igazán jó kozmetikai tanfolyamok?


Ma már számos olyan képzés létezik a kozmetikai tanfolyamok között, amelyek mind valami extrával kecsegtetnek, így nagyon nehéz közöttük választani, hiszen a kínálat igen széles a piacon. Nálunk viszont amellett, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatsz, egy egyedülálló, az Európai Unió országaiban levédett eljárás és oktatási anyagot is kapsz a képzés során. A helyszínen pedig az elmélet alapok mellett a gyakorlatban is kipróbálhatod magad, sőt, még a marketingről is szót ejtünk a szakmai ismeretek mellett.


Mi is az a termikus ionizáció tanfolyam?


A termikus ionizáció egy non-invazív, tű nélküli eljárás, amely gyorsan és hatékonyan teszi újra feszessé a megereszkedett bőrt. A kezelés során nem kell sebesedéssel vagy fájdalommal számolnia a vendégnek, az eljárás okozta bőrpír is eltűnik körülbelül 48 órán belül. A test bármely területén alkalmazható a lógó, felesleges bőr eltávolítására. Ez az eljárás kiválóan kombinálható hialuronsavas feltöltéssel, mellyel az eredmény tovább fokozható. A termikus ionizáció tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásból tevődik össze. Az előbbi érinti az anatómiát, a részletes bőrdiagnosztikát, a széles spektrumú égéstant, az alternatív kezelésekkel történő kombináció variánsokat, valamint a pszichológiát és a marketinget is. A gyakorlati rész során pedig először gyümölcsökön, majd modelleken gyakorolnak a résztvevők. Utóbbi esetben először az egyik oldalon a szakoktató minta munkát végez amely során van lehetőség a videó készítésére is. Ezt követően a másik oldalon a tanuló önállóan végzi el a feladatot. A termikus ionizáció tanfolyam időtartama egy nap. E kozmetikai tanfolyamok sikeres elvégzése esetén maga a gép, egy munkafüzet, kezelő modulok, vendégnyilatkozatok, valamint sikeres végzés esetén oklevél is jár a részvevőknek.
Az ilyen jellegű kozmetikai tanfolyamok olyan pluszt adnak a vállalkozásodhoz, amely által könnyedén beelőzheted a konkurenciát úgy, hogy közben hiteles, sokoldalú szakember válik belőled, akit szívesen is bizalommal keresnek fel a vendégek. Amellett pedig, hogy a régi kuncsaftok szívesen veszik majd igénybe az új szolgáltatásaidat, számos új embert is bevonzhatsz a palettád bővítésével. Nem beszélve arról, hogy a szakmád iránti rajongásodnak is teret adhatsz e kozmetikai tanfolyamok által. Vagyis minden szempontból pozitívumokat kaphatsz e képzések kapcsán.


36 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page