top of page
Keresés

A kozmetikai továbbképzések egyik királynőre a thesera!

Kozmetikusként mindenki megtapasztalhatja, hogy a különböző eljárások fejlődése gyakorlatilag végtelen, amivel érdemes tartani a versenyt annak érdekében, hogy a szolgáltatások által még több pozitív kezelésben legyen része a vendégeknek. Így nem kérdés, hogy érdemes minél több olyat kiválasztani a kozmetikai továbbképzések közül, ahol a meglévő tudásod egy új, gyakorlati eljárás elsajátításával bővülhet. Ilyen például az egyik igen népszerű thesera képzés is, amellyel komoly pontot tehetsz fel a karrieredben arra a bizonyos i-re.


Mit nyújt a vendég számára a thesera L lifting kezelés?


Ez az eljárás tökéletesen biztonságos, nincsenek mellékhatásai, ráadásul teljességgel tű-és fájdalommentes is. A thesera módszerének hála, látványos az eredmény már az első kezelést követően is, de a hatás még inkább fokozódik majd a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően. Ez az egyedülálló technológia egy lifting hatású kezelést tesz lehetővé, amely által a megereszkedett bőr feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik, kisimulnak a finomabb ráncok, a mélységük pedig fokozatosan csökkenni fog. A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz. A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.


Mi történik a thesera kezelés alatt?


Előkezelés alatt a bőr előkészítése történik meg egy arclemosó hab, valamint speciális hámlasztó szérum segítségével. Ezt követi a PDG szálak alkalmazása, amelyhez szüksége egy feszesítő szál és feszesítő szérum használata. Ezután történik a vérkeringés fokozása Hydra Booster-el, majd a bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata is. A thesera kezelés pedig a bőr ápolása egy intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al történik.



Kozmetikai továbbképzések hatékonyan


Ezek az egynapos kozmetikai továbbképzések nálunk úgy vannak felépítve, hogy abba minden fontos dolog beleférjen, beleértve az elméletet és a gyakorlatot is. Egy ilyen kozmetikai továbbképzés során olyan tudásra tehetsz szert, amely segítségével akár teljesen megváltoztathatod a hozzád érkező vendégek életét. Hiszen egyáltalán nem mindegy, ki néz ránk vissza a tükörből. Ráadásul ahhoz, hogy versenyben maradj a környékbeli kozmetikákkal szemben és bebiztosíts magadnak egy stabil vendégkört, mindenképpen szükség van arra, hogy időről időre kihasználd a kozmetikai tanfolyamok nyújtotta lehetőségeket és bővítsd a szolgáltatásaid listáját. Vagyis e kozmetikai továbbképzések által amellett, hogy többet tudsz nyújtani a meglévő vendégeidnek, még olyanoknak is megragadhatod a figyelmét, akik eddig nem jártak nálad. Ez pedig nem csak marketing szempontból nagyon jelentős, hanem még boldoggá is teheted vele az embereket.


26 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page