top of page

AJÁNDÉK KEZELÉS TŐLÜNK NEKED!😍

airin_kep_cleanup.png

Kedves Kolléganőnk!
A forróság beköszöntése előtt szeretnénk nektek  kedveskedni
egy KÜLÖNLEGES AKCIÓVAL!

Július első hetében (2023.07.01.-07.07.-ig) vásárolj THESERA L szettet vagy egyéb THESERA terméket webshopunkban minimum  89 000 Ft értékben és AJÁNDÉKBA kapsz tőlünk egy  27 900 Ft értékű AIR-IN kezelést a RAZAL ESTHETICS  szépségklinikánkon Budapesten. Melyet a rendelésedtől számítva 3 hónapon belül bármikor igénybe vehetsz. (természetesen időpont egyeztetés után!😄)

P12886642.jpg

*(1 felhasználó csak egy alkalommal veheti igénybe)
Amennyiben szeretnél élni az ajándék kezeléseddel vagy az akció további részletei érdekelnek, kattints az érdekel gombra vagy csak egyszerűen add le a rendelésed a webshopunkban!

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy minden általunk forgalmazott márka, így a THESERA termékek is zavartalanul elérhetőek webáruházunkban a nyár folyamán is. Nyári szünetet nem tartunk.😉

Ezúton engedjétek meg, hogy megragadjuk az alkalmat és a világ 53 országában megjelenő legújabb THESERA újságot megosszuk veletek, melyben megismerhetitek 2020-ban indult közös történetünket a THESERA-val.

PDF formában szeretnéd?

Pár szóban a Thesera Air-In System-ről.

FEJLŐDNI SZERETNÉK!

Amennyiben egyaránt fontosak számodra az azonnali illetve hosszú távú eredmények is, akkor a legjobb választásod a THESERA Air-In System lesz. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget és tartozz te is a RAZAL 300-hoz. Ne feledd csak az első 300 partner tud az ingyenes használathoz hozzájutni! 

kozmetikai_tanfolyamok_kozmetikai_tetovalas.png
bottom of page