top of page
Keresés

Milyen kozmetikai továbbképzések várnak a Topkozmetikusnál?

A Topkozmetikus kínálatában elérhetőek olyan különböző, nagy népszerűségnek örvendő kozmetikai továbbképzések, amelyeket gyakorlott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakoktatók és mesteroktatók oktatnak az ország több pontján.


Ezek a kozmetikai továbbképzések minden kozmetikusnak ajánlottak


A Topkozmetikus kínálatában elérhetőek a termikus ionizáció, a sminktetováló, a henna szemöldökfestés és styling, a szempillaépítő, a Nanosoft, az Ex Age lágylézeres, a lélek kozmetikus, a sminkoktatás, a Go Ink tetoválás eltávolítás, a INSKIN tetoválás eltávolítás, a Thesera | L csomag + minikurzus, a Thesera | H csomag + minikurzus, a Thesera | G csomag + minikurzus és a DA99 kozmetikai továbbképzések.


Az általuk kínált kozmetikai továbbképzések évek óta biztos jelenlévői a szépségiparnak és minden esetben rendhagyó eredményeket érnek el bizonyítottan az iparágunkban. Fontos szempont, hogy ezek a kozmetikai továbbképzések megfelelően profitábilisek legyenek a kozmetikusoknak annak érdekében, hogy a szalonjukban töltött idő alatt a lehető legtöbb bevételt tudják szerezni.


A több évtizedes szakmai múlttal rendelkező kozmetikusok és szakoktatók csoportjának küldetése, hogy a kozmetikai piacon egyedi értéket teremtsen és olyan trendi tudást adjanak át tanulóinknak, melyek Magyarországon még egyáltalán nem vagy alig ismertek. A különleges képzések mellett a legfőbb célunk, hogy ezeket a legjobb szakemberek tanítsák az országban.


A Thesera termékek garantáltan tovább emelik a kozmetikai továbbképzések értékét


Oktatóink a lehető legmagasabb szakmai tudással rendelkeznek célirányosan az általuk oktatott képzésekre, amit oktatnak. Mesterkozmetikus, mester tetoválás eltávolító elismerések, pedagógiai végzettségek és minden más egyéb tudás, ami kiemeli őket a piacon. Ez biztosítja jelentkezőinknek, hogy ilyen magas szinten máshol nem tudják elsajátítani azt a kozmetikai kezelést, amit választottak,


A Thesera L lifting kezelés egy biztonságos, mellékhatások nélküli kezelés, amely tű-és fájdalommentes. Látványos eredmény érhető el már az első kezelést követően, fokozatos hatás pedig a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően. Ez egy 1 órás pihentető kezelés egy egyedülálló technológiával amely lifting hatású, a megereszkedett bőrt feszesebbé teszi. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek.


A Thesera termékeknek köszönhetően bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog. A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas.


Kizárólag olyan kozmetikai képzések érhetőek el nálunk, amiknek tényleges, valós eredményeik vannak. A Thesera L lifting kozmetikai továbbképzések elvégzésével egy olyan egyedi, gyakorlati szakmai tudásra tesznek szert a kozmetikusok, amivel biztosan új vendégeket tudnak szerezni. Célunk, hogy egy hosszú távú együttműködésbe kezdjünk a végzett diákokkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy folyamatos szakmai támogatás nyújtunk utána is és a képzéseket elérhető, reális áron kínáljuk.


17 megtekintés0 hozzászólás

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page