top of page
Keresés

Kozmetikai továbbképzések, hogy te lehess szakmád sztárja

Változásokkal teli világunkban kiemelkedően fontos, hogy szépségipari szolgáltatásoddal kitűnj versenytársaid közül. Törekedned kell arra, hogy munkád színvonala kivirítson a többi kozmetikus szürke tömegéből. Tudásod megújítása, frissen tartása elengedhetetlen feltétel. Ennek a tudásnak a megszerzését teszik lehetővé a kozmetikai továbbképzések, melyek új, trendi kezelések elsajátításában segítenek.


Kozmetikai továbbképzések a TopKozmetikusnál

Ahhoz, hogy te lehess a szakmád sztárja, szükséged van a szakmai felkészültségre, de ezen túl más készségek elsajátítására, magasabb szintre fejlesztésére is figyelmet kell fordítanod. A Topkozmetikus továbbképzései mindezt biztosítják számodra.


Kozmetikai továbbképzéseink előnyei:


· Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakoktatók, mesteroktatók adják át tudásukat

· Mesterfogások, kozmetikai trükkök elsajátítása

· Gyakorlatban alkalmazható tudás megszerzése

· Vendéggel való bánásmód fejlesztése valóban minőségi szintre

· Megfelelő kommunikáció elsajátítása

· Szakma iránti alázat átadása

· A Felnőttképzési Hatóság által elismert hivatalos tanúsítvány a képzés elvégzéséről

· Kozmetikai eszköz ajándékba (bizonyos tanfolyamainkhoz)

· Magyarország több településén elérhető oktatás

· Ügyfeleid jobb kiszolgálása, magasabb bevételA forradalmi, fájdalommentes ráncfelvarrás nagykövete: Thesera termékcsomag


Mivel tudnád jobban bevonzani jelenlegi és leendő vendégeidet, mint a fájdalommentes ránctalanítással?! Bőrfiatalodás tű és szenvedés nélkül - vétek kihagyni egy ilyen kezelést a palettádról. Minden fiatalodni vágyó számára nagy húzóerő lehet olyan számára is, aki eddig nem is járt kozmetikushoz. Lehet, hogy éppen ez az ajánlatod teszi őt visszatérő ügyfeleddé.


A Thesera L lifting kezelés csomag segítségével krém és speciális szérum segítségével néhány pihentető, relaxációra is alkalmas perc alatt új külsőt varázsolhatsz vendéged számára.


A bőrbe olvadó, és ott újjáépülő kollagénszálak szinte varázsütésre megfiatalítják a bőrt. Ugyanakkor használata szaktudást igényel, csakis szakirányú végzettséget igazoló dokumentummal vásárolható.


Fentebb említettük, hogy bizonyos képzéseinkhez ajándékba jár a kozmetikai eszköz. A Thesera L lifting csomag esetében csavartunk egyet a dolgon, a kezeléscsomag megvásárlásához adunk ajándékba egy minikurzust (limitált ideig), hogy a termékek kézhezvétele után mielőbb alkalmazni tudd, és profitábilisabbá tedd a vállalkozásodat.Thesera L lifting kezelés csomag tartalma a kezelés 5 lépése szerint


● Epidermis Balance Foam és Dermis Balance Peelenser: A bőr előkészítéséhez arclemosó hab és hámlasztó szérum

● String Szál és High Tension Serum: A szálak alkalmazása: feszesítő szál és feszesítő szérum

● Hydra Booster: A vérkeringés fokozása arcpakolással

● High Tension Gel: A bőr feszesítése erős lifting hatású géllel

● High Tension Ampoule: A bőr ápolása intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-lalMind a Thesera L lifting csomag, mind a kozmetikai továbbképzések bármelyike befektetésnek tekinthető, hiszen alkalmazásuk után még jobb élményt tudsz nyújtani vendégeidnek, így akár az áraid megemelése sem jelent majd végzetes problémát a kiváló ügyfélélmény biztosítása mellett. Az elégedett ügyfél kevésbé árérzékeny, így a befektetett pénzed gyorsan megtérül, ha alkalmazod a nálunk megszerzett tudást.

17 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page