top of page
Keresés

Kozmetikai továbbképzések, amelyeknek garantáltan nincs párja

A Thesera termékek kiváló minőségűek, így nagy népszerűségnek örvendnek az ezekkel a termékekkel kapcsolatos kozmetikai továbbképzések. Lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog. A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz.A kozmetikai továbbképzések, amelyeket Neked találtak ki!


Kozmetikai továbbképzések az ország több pontján gyakorlott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakoktatóink és mesteroktatóink segítségével. Célunk, hogy a hozzánk forduló kozmetikusok a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések tudásanyagához jussanak hozzá gyakorlati módon már tanfolyam keretén belül is.


Az általunk kínált kezelések oktatásai évek óta biztos jelenlévői a szépségiparnak és minden esetben rendhagyó eredményeket érnek el bizonyítottan az iparágunkban. Fontos szempont számunkra még, hogy ezek a kozmetikai továbbképzések megfelelően profitábilisek legyenek a kozmetikusoknak annak érdekében, hogy a szalonjukban töltött idő alatt a lehető legtöbb bevételt tudják szerezni.


A Thesera termékek alkalmazása teljesen biztonságos, nincsenek mellékhatásai, tű-és fájdalommentes, látványos eredmény már az első kezelést követően, fokozatos hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően, 1 – 1.5 órás pihentető kezelés, egyedülálló technológiát sajátíthatnak el a Thesera termékekkel kapcsolatos kozmetikai továbbképzések alatt.A csapat, amelytől magabiztosan sajátíthatod el a Thesera termékek alkalmazását


A Topkozmetikus csapata több évtizedes szakmai múlttal rendelkező kozmetikusok és szakoktatók csoportja. Küldetésünk, hogy a kozmetikai piacon egyedi értéket teremtsünk és olyan trendi tudást adjunk át tanulóinknak, melyek Magyarországon még egyáltalán nem vagy alig ismertek. A különleges képzések mellett a legfőbb célunk, hogy ezeket a legjobb szakemberek tanítsák az országban.


Oktatóink a lehető legmagasabb szakmai tudással rendelkeznek célirányosan az általuk oktatott képzésekre, amit oktatnak. Mester kozmetikus, mester tetoválás eltávolító elismerések, pedagógiai végzettségek és minden más egyéb tudás, ami kiemeli őket a piacon. Ez biztosítja jelentkezőinknek, hogy ilyen magas szinten máshol nem tudják elsajátítani azt a kozmetikai kezelést, amit választottak,


Kizárólag olyan kezeléseket oktatunk, amiknek tényleges, valós eredményeik vannak és ezzel a képzést elvégzők egy olyan egyedi, gyakorlati szakmai tudásra tesznek szert, amivel biztosan új vendégeket tudnak szerezni. Célunk, hogy egy hosszú távú együttműködésbe kezdjünk a végzett diákokkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy folyamatos szakmai támogatás nyújtunk utána is és a képzéseket elérhető, reális áron kínáljuk.


A Thesera szettek termékei egytől-egyik természetes aktív hatóanyagokban gazdag termékek, kiemelkedő antioxidáns tartalommal.


A fejlődni vágyó kozmetikusok számára a Thesera termékek ismerete egy igazán elengedhetetlen tapasztalatot ad, a Topkozmetikus kínálatában elérhető kozmetikai továbbképzések biztosan kamatoztathatóak lesznek a jövőben.


13 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page