top of page
Keresés
Szerző képeTopkozmetikus

Kozmetikai továbbképzések, amelyeknek garantáltan nincs párja

Frissítve: júl. 2.

A Thesera termékek kiváló minőségűek, így nagy népszerűségnek örvendnek az ezekkel a termékekkel kapcsolatos kozmetikai továbbképzések. Lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog. A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz.


A kozmetikai továbbképzések, amelyeket Neked találtak ki!


Kozmetikai továbbképzések az ország több pontján gyakorlott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakoktatóink és mesteroktatóink segítségével. Célunk, hogy a hozzánk forduló kozmetikusok a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések tudásanyagához jussanak hozzá gyakorlati módon már tanfolyam keretén belül is.


Az általunk kínált kezelések oktatásai évek óta biztos jelenlévői a szépségiparnak és minden esetben rendhagyó eredményeket érnek el bizonyítottan az iparágunkban. Fontos szempont számunkra még, hogy ezek a kozmetikai továbbképzések megfelelően profitábilisek legyenek a kozmetikusoknak annak érdekében, hogy a szalonjukban töltött idő alatt a lehető legtöbb bevételt tudják szerezni.


A Thesera termékek alkalmazása teljesen biztonságos, nincsenek mellékhatásai, tű-és fájdalommentes, látványos eredmény már az első kezelést követően, fokozatos hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően, 1 – 1.5 órás pihentető kezelés, egyedülálló technológiát sajátíthatnak el a Thesera termékekkel kapcsolatos kozmetikai továbbképzések alatt.


A csapat, amelytől magabiztosan sajátíthatod el a Thesera termékek alkalmazását


A Topkozmetikus csapata több évtizedes szakmai múlttal rendelkező kozmetikusok és szakoktatók csoportja. Küldetésünk, hogy a kozmetikai piacon egyedi értéket teremtsünk és olyan trendi tudást adjunk át tanulóinknak, melyek Magyarországon még egyáltalán nem vagy alig ismertek. A különleges képzések mellett a legfőbb célunk, hogy ezeket a legjobb szakemberek tanítsák az országban.


Oktatóink a lehető legmagasabb szakmai tudással rendelkeznek célirányosan az általuk oktatott képzésekre, amit oktatnak. Mester kozmetikus, mester tetoválás eltávolító elismerések, pedagógiai végzettségek és minden más egyéb tudás, ami kiemeli őket a piacon. Ez biztosítja jelentkezőinknek, hogy ilyen magas szinten máshol nem tudják elsajátítani azt a kozmetikai kezelést, amit választottak,


Kizárólag olyan kezeléseket oktatunk, amiknek tényleges, valós eredményeik vannak és ezzel a képzést elvégzők egy olyan egyedi, gyakorlati szakmai tudásra tesznek szert, amivel biztosan új vendégeket tudnak szerezni. Célunk, hogy egy hosszú távú együttműködésbe kezdjünk a végzett diákokkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy folyamatos szakmai támogatás nyújtunk utána is és a képzéseket elérhető, reális áron kínáljuk.


A Thesera szettek termékei egytől-egyik természetes aktív hatóanyagokban gazdag termékek, kiemelkedő antioxidáns tartalommal.


A fejlődni vágyó kozmetikusok számára a Thesera termékek ismerete egy igazán elengedhetetlen tapasztalatot ad, a Topkozmetikus kínálatában elérhető kozmetikai továbbképzések biztosan kamatoztathatóak lesznek a jövőben.


14 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page