top of page
Keresés

Kozmetikai tanfolyamok 2023-ban is!

Szeretnél 2023-ban is lépést tartani a legtrendibb kozmetikai kezelésekkel? Szeretnéd bővíteni vagy elmélyíteni meglévő szakmai tudásodat? Akkor mindenképpen nézz szét a kozmetikai tanfolyamok között, ahol megtalálhatod azt a tudást, ami még hiányzik a repertoárodból.


Találd meg az ideális kozmetikai tanfolyamokat


Gyere, és tanulj a Topkozmetikus profi csapatától, ahol több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulhatod meg az alapokat, vagy lesheted el a szakma trükkjeit.


Az új ismereteken túl azonban más előnye is van a kozmetikai tanfolyamoknak: kapcsolatba léphetsz gyakorlott szakemberekkel, kérdezhetsz tőlük, illetve szakmai ismeretséget köthetsz más kozmetikusokkal, segítve egymást ismereteitek megosztásával, és esetlegesen gyümölcsöző szakmai együttműködés kialakításával.


Add meg magadnak a lehetőséget, hogy vendégeidet még jobban lenyűgözd 2023-ban, vagy éppenséggel bővítsd vendégeid körét új szolgáltatásokkal, amikkel az ő életüket teszed könnyebbé. Sajátítsd el a szakma iránti alázatot és az ügyfélkezelés módszereit, így garantált lesz a visszatérő ügyfél.


Kozmetikai tetoválás tanfolyam


Tökéletes ívű szemöldök, kontúros ajkak, satírozott szemhéj. Milyen lehetőségeket rejt magában ezeken kívül a kozmetikai tetoválás?


A kozmetikai tetoválás előnyei


A tartós smink felvitele mellett a kozmetikai tetoválás időt spórol vendégednek és neked is. A tetoválás kb. 2 alkalmas kezeléssel 2-3 évig is megmarad, így vendégednek nem kell minden reggel sminkeléssel kezdenie a napot. Ugyanakkor neked sem kell rendszeresen a sminkelésére fordítanod az idődet, ráadásul a tetoválás magasabb árú szolgáltatás, és több ügyfelet tudsz kiszolgálni vele, tehát anyagilag is jó befektetés.


Gondoltál már arra, hogy vannak olyan nők, akik valamilyen mozgáskorlátozottsággal élnek, és lehetetlen számukra, hogy magukat kifessék? Az ő számukra is tökéletes megoldás a sminktetoválás, hiszen te megcsinálod a sminkjüket, ami évekre önbizalmat biztosít nekik, ezzel is megkönnyítve a mindennapi életüket.


Tedd biztonságossá a kezelést


Nagyon fontos, hogy az esetleges fertőzések elkerülésére minden alkalommal új, steril tűt és festéket használj. Mindig, minden vendégednél. Nem lehet későbbre eltenni senki számára sem a tűt, sem a felbontott festéket.


Vendégeid bizalmát elnyerheted azáltal, ha megfelelően kezeled ezeket az eszközöket, a lecsomagolt tűt és festéket is mindig a szemük előtt bontsd fel, hogy megbizonyosodhassanak abban, hogy szakszerűen, higiénikusan dolgozol.


Továbbá minden kezelésnél használj gumikesztyűt saját és vendéged biztonságának érdekében, hiszen számos lappangó kórokozó bujkálhat a szervezetben, ami a vér útján, a legkisebb bőrsérülésen keresztül megfertőzheti a másik embert.


A szakmai tudás mellett hasonló tippeket is elsajátíthatsz a Topkozmetikus kozmetikai tetoválás tanfolyam keretében, amely a Felnőttképzési Hatóság által elismert bizonyítványt ad a kezedbe. Ráadásul a tanfolyam mellé ajándékba kapsz egy tetováló készüléket, amellyel a kozmetikai tetováló tanfolyam sikeres elvégzése után azonnal alkalmazásba vehetsz.


Kezdd egy új szolgáltatás elsajátításával az évet!

70 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page