top of page
Keresés

Így tesz csodát vendégeid bőrével a Thesera!

Frissítve: júl. 2.

A kozmetikai továbbképzések közül ma már rengeteg különböző létezik, kevés ad viszont lehetőséget arra, hogy már a helyszínen kipróbálhasd magad a gyakorlatban és ezzel együtt szinte azonnal egy használható, a vendégkörödnél is alkalmazható tudásra tegyél szert. A Thesera például egy olyan eljárás, amelyet nagyon hamar megszeretnek majd a vendégeid, a technika elsajátítása által pedig egy egyedülálló szolgáltatással kínálhatod őket.Miként fejti ki hatását a Thesera?


Maga az eljárás először a bőr előkészítésével kezdődik. A kezelés elején ez a művelet azért nagyon fontos, mert ezáltal a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó, úgynevezett PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket viszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását.


Mi történik a Thesera kezelés során?


A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. Egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe.


Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezelés által?


A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.
Kozmetikai továbbképzések hatékonyan, gyakorlatiasan


Kozmetikai továbbképzés ma már rengeteg létezik, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy végül melyik mellett teszi le a vokság az ember. Hangsúlyozandó, hogy nálunk az elmélet részben érintjük az anatómiát, a részletes bőrdiagnosztikát, valamint a Thesera részleteiről is. Mindezek mellett pedig a pszichológia és marketing sem maradhat ki a sorból. Ezt követően a gyakorlás első fázisa gyümölcsökön történik, majd a modellen történő képzés során először az egyik oldalon a szakoktató minta munkát végez, ahol van lehetőség akár videó készítésére is. Ezután a másik oldalon a tanuló önállóan végzi el a feladatot, természetesen szakmai felügyelet mellett. A tanfolyam elvégzését követően a résztvevő megkapja magát a gépet egy munkafüzettel, kezelő modulokat, valamint egy oklevelet is.


Vagyis minden adottá válik ahhoz, hogy a vendégek teljesen újjá születhessenek a szalonodban, hála a Thesera kezelésnek és a kozmetikai továbbképzések gyakorlatának.


225 megtekintés0 hozzászólás

Σχόλια


bottom of page