top of page
Keresés

Hyaluron ajakfeltöltés tanfolyam

Nincs olyan nő, aki ne szeretne dús és telt ajkakat minden életkorban. A jó hír az, hogy ennek már nem csak a műtéti beavatkozás az egyetlen módja. Ha te szolgáltatóként felveszed a listádra a hyaluron pen ajakfeltöltést, akkor garantáltan sokakat bevonzó módszerrel bővítheted a repertoárodat, amelynek hála, sok elégedett vendég távozik majd a szalonodból. Ez nem is meglepő, hiszen az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén.


Miről szól a hyaluron pen tanfolyam?


A Hyaluron Pen egy olyan eszköz. amely segítségével elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe. Ez egy teljesen egyszerű és biztonságos eljárás, ugyanis a bőr pontosan ugyanezt a savat termeli természetes működése során is. Összetevőit két cukor adja, az egyik a Glucuronic sav, a másik pedig a N-acetylglucosamine. Vagyis a sima bőr eléréséhez kizárólag olyan anyagot használunk, amelyet az emberi test is képes előállítani. Éppen ezért kizárt, hogy bárki allergiás reakciót produkálna, vagy bármiféle komplikáció lépne fel a hatóanyag miatt. A működési elve pedig nagyon egyszerű: minél több hialuronsav van az Epidermis és főleg a Dermis rétegekben, annál több vizet tárol a bőr, így maradva teljesen feszes. A hyaluron pen tanfolyam keretein belül pedig minden ezzel kapcsolatos információt megtudhatsz.



Mit nyújt a hyaluron ajakfeltöltés tanfolyam?


Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén. Ennek az eszköznek a segítségével a bejuttatott hyaluronsav több vizet köt meg a bőrben, amely elengedhetetlen ha a bőr és az ajkak szépségéről van szó. Éppen ezért ez a kezelés szinte bárkinek ajánlható, aki szeretne dús és telt ajkakat. A hyaluron ajakfeltöltés tanfolyam keretein belül megtudhatod azt is hogy az eljárás maga teljes mértékben nem-invazív, így az egészségre sem káros. Ám ahhoz, hogy megfelelően és probléma nélkül használhasd ezt az eszközt, elengedhetetlen a tanfolyamon való részvétel. Hiszen fontos tudni például, hogy ha egy vendég túlzott elvárásokkal érkezik, akkor sem szabad az előírtnál több anyagot használni egyszerre, ugyanis az deformált ajkakhoz vezethet. Az általuk szervezett kozmetikai továbbképzések az ország több pontján is elérhető és minden esetben több évtizedes szakmai múlttal rendelkező, elismert szakoktatóktól és mesteroktatóktól tanulhatnak a résztvevők. A cél pedig minden esetben az, hogy a szakmabeliek a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések anyagát sajátíthassák el úgy, hogy már a helyszínen gyakorlatban is kipróbálhassák magukat.


Mindezek által pedig egy olyan plusz szolgáltatást vehetsz fel a palettádra, amely látványos eredménnyel jár fájdalom nélkül. Ennek pedig nem csak a meglévő vendégeid örülnek majd, de határozottan számíthatsz arra is, hogy növekszik majd a hozzád bejelentkezők száma is.


89 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page