top of page
Keresés
Szerző képeTopkozmetikus

Élvonalbeli kozmetikai továbbképzések a TopKozmetikusnáL

Frissítve: júl. 2.

A kozmetikai iparág gyorsan fejlődik, és egyre több olyan szépészeti kezelés és eljárás áll a szakemberek rendelkezésére, amelyekkel hatékonyan és biztonságosan tudnak dolgozni. Az új módszerekkel és technológiákkal való megismerkedés számodra is fontos szerepet játszik abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsák ügyfeleidnek. Éppen ezért fontos, hogy rendszeresen részt vegyél kozmetikai továbbképzéseken, amelyek segítségével mindig naprakész tudás birtokában leszel.





A TopKozmetikus továbbképzéseinek nem titkolt célja, hogy színvonalas szolgáltatást nyújthass vendégeidnek nem csak szakmailag, de vállalkozóként is. Egyedi, lenyűgöző ügyfélélményt biztosíts számukra, amivel örökre elkötelezed őket magad felé - vagy legalábbis addig, amíg tartod a lépést az újításokkal, trendi kezelések elsajátításával.


Thesera L lifting minikurzus kozmetikusok számára


A kozmetikai továbbképzések között éppen egy ilyen forradalmi újítást sajátíthatsz el a Thesera L lifting minikurzusunkkal. Egy kezelés, amely tű használata nélküli fiatalodást eredményez.


Ezzel az eljárással biztosíthatod vendégeid számára, hogy az arc és a nyak területe feszesebb és fiatalosabb legyen, miközben csökkenti a ráncok és a bőrhibák láthatóságát. Mindezt invazív beavatkozás és fájdalom nélkül.


A Thesera L lifting kezelés összes lépéséhez szükséges terméket becsomagoltuk számodra, hogy a kurzus elvégzése után minden eszköz a kezedben legyen, hogy azonnal alkalmazni kezdhesd ezt a varázslatos módszert.


Vendégeidnek tűszúrás illetve bármilyen kellemetlen érzés nélkül adhatod vissza fiatalosabb bőrüket, hiszen a Thesera kezeléssel csakis finom krémeket és szérumokat viszel fel az arcra, amiket aztán lágyan belemasszírozol a bőrbe.


A feszesítő hatást az így felvitt és elfolyósított szálak érik el. A bőrbe olvadásuk után ismét megszilárdulnak, és kifejtik kollagéntermelést serkentő hatásukat. A kollagén hatására lesz a bőr ismét rugalmas, telt, fiatalos.


Thesera L lifting csomag tartalma


A minikurzus elvégzése mellé most limitált ideig ajándékba adjuk a termékcsomagot, amivel a kezelést elvégezheted.


Mik is ennek elemei?


A Thesera L lifting kezelés 5 fő lépése szerint csomagoltuk össze a termékeket:


  • Epidermis Balance Foam és Dermis Balance Peelenser: A bőr előkészítéséhez arclemosó hab és hámlasztó szérum

  • String Szál és High Tension Serum: A szálak alkalmazása: feszesítő szál és feszesítő szérum

  • Hydra Booster: A vérkeringés fokozása arcpakolással

  • High Tension Gel: A bőr feszesítése erős lifting hatású géllel

  • High Tension Ampoule: A bőr ápolása intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-lal


Nyújts minőséget!


Mint említettük, a TopKozmetikusnál nem csak a kozmetikusi szakma fogásait sajátíthatod el, de vállalkozói szemléletmódot, tapasztalatokat is megosztunk veled. Ez elengedhetetlen, hogy valóban minőségi szolgáltatást nyújthass a vendégeidnek. Mester- és szakoktatóinktól hasznos tippeket kapsz a vállalkozás emberi oldaláról is, amivel már önmagában kiemelkedhetsz versenytársaid közül.

15 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page