top of page
Keresés

Kozmetikai továbbképzések gyakorlati tudással!

Frissítve: 2021. szept. 18.

A kozmetikai továbbképzések közül ma már rengeteg különböző létezik, kevés ad viszont lehetőséget arra, hogy már a helyszínen kipróbálhasd magad a gyakorlatban és ezzel együtt szinte azonnal egy használható, a vendégkörödnél is alkalmazható tudásra tegyél szert. A termikus ionizáció tanfolyam például pont ilyen, ennek elvégzését követően egy egészen különleges eljárással bővítheted a szolgáltatásaid listáját.

Miért jók a kozmetikai továbbképzések?


Kozmetikusként mindenki megtapasztalhatja, hogy a különböző eljárások fejlődése gyakorlatilag végtelen, amivel érdemes tartani a versenyt annak érdekében, hogy a szolgáltatások által még több pozitív kezelésben legyen része a vendégeknek. Így nem kérdés, hogy érdemes minél több olyat kiválasztani a kozmetikai továbbképzések közül, ahol a meglévő tudásod egy új, gyakorlati eljárás elsajátításával bővülhet. Ilyen például az egyik igen népszerű termikus ionizáció képzés is, amely az Európai Unió országaiban levédett eljárási és oktatási anyagot ad.


Mit ad nálunk egy ilyen képzés?


Amint fentebb is említettük, nem mindegy, melyik képzést választja az ember a sokféle lehetőség közül. Pontosan emiatt lényegesnek tartjuk kihangsúlyozni, hogy mi minden történik nálunk egy egynapos képzések. Az elmélet részben érintjük az anatómiát, a részletes bőrdiagnosztikát, de szó lesz a széles spektrumú égéstanról, valamint az alternativ kezelésekkel történő kombináció variánsokról is. Mindezek mellett pedig a pszihológia és marketing sem maradhat ki a sorból. Ezt követően a gyakorlás első fázisa gyümölcsökön történik, majd a modellen történő képzés során először az egyik oldalon a szakoktató minta munkát végez, ahol van lehetőség akár videó készítésére is. Ezután a másik oldalon a tanuló önállóan végzi el a feladatot, természetesen szakmai felügyelet mellett. A tanfolyam elvégzését követően a résztvevő megkapja magát a gépet egy munkafüzettel, kezelő modulokat, valamint egy oklevelet is.
Mivel várhatod a vendégeidet a termikus ionizáció képzés után?


Ez az újfajta kezelés egy non-invazív eljárás, vagyis csak a felső hámrétegre van hatással. Segítségével hatékonyan lehet kezelni akár az apróbb és mélyebb ráncokat is, de halványíthatók általa a pigmentfoltok és orvosolható a bőr megereszkedése is. Ez vonatkozik a petyhüdt bőr eltüntetésére és a szemhéjra lógó felesleges bőrre egyaránt. A termikus ionizáció során a megereszkedett bőr összehúzódik, a helyén pedig új jön létre, amelyet néhány hét alatt a kollagén és elasztikus rostok sűrűbben szőnek be, a bőr pedig tömöttebbé válik.

Vagyis egy ilyen kozmetikai továbbképzés során olyan tudásra tehetsz szert, amely segítségével akár teljesen megváltoztathatod a hozzád érkező vendégek életét. Hiszen a feszes bőr magabiztosságot ad, így gyakorlatilag egy egészen újfajta életminőség kialakítását veszel fel ezzel a szolgáltatásaid palettájára. Ezt pedig a régi és új vendégek egyaránt értékelni fogják.


35 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page