top of page
Keresés

A hyaluron pen tanfolyam segítségével az ajakfeltöltés is lehetséges

Frissítve: 2022. márc. 28.

Melyik hölgy ne álmodna arról, hogy amikor reggel a tükörbe néz, egy olyan nő nézzen vissza rá, amelynek minden porcikájával elégedett? Sokan fekszenek emiatt kés alá, pedig ma már rengeteg olyan megoldás létezik, amely segítségével műtéti beavatkozás nélkül is elérhető a kívánt hatás. Ilyen például a hyaluron pen tanfolyam is, amely által most te is megalkothatod akár az álom ajkakat vendégeid számára.


Mit jelent a hyaluron pen tanfolyam?


A hyaluron pen tanfolyam keretein belül egy olyan eszköz használatát sajátíthatod el, amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe, legyen szó arcról vagy az ajkakról. Ez egy teljesen biztonságos folyamat, hiszen a bőrbe juttatott anyag egy olyan természetes sav, amelyet egyébként is termel az emberi szöveg. Mindez valójában két cukorból áll, az egyik a Glucuronic sav, a másik a N-acetylglucosamine. Vagyis a sima bőr eléréséhez kizárólag olyan anyagot használunk, amelyet az emberi test maga is képes előállítani. Éppen ezért kizárt, hogy bárki allergiás reakciót produkálna, vagy bármiféle komplikáció lépne fel a hatóanyag miatt. A működési elve pedig nagyon egyszerű: minél több hialuronsav van az Epidermis és főleg a Dermis rétegekben, annál több vizet tárol a bőr, így annál fiatalabbnak tűnik. Maga a technika pedig a tanfolyam keretein belül maradéktalanul elsajátítható.


Az ajakfeltöltés esetén is remek megoldást kínál ez a módszer


Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén valamint a homlok és nevető ráncok halványítására. Ennek az eszköznek a segítségével a bejuttatott hyaluronsav több vizet köt meg a bőrben, amely elengedhetetlen ha öregedésgátlásról vagy a bőr szépségéről van szó. Maga a hyaluron pen, amellyel dolgozunk, egy előre meghatározott mennyiségű speciális hyaluron savat képes bejuttatni a bőrbe. A sűrített levegős megoldásnak köszönhetően pedig jóval egyenletesebben juttatható be és oszlatható szét ez az anyag a bőrben, mint a tűvel végzett beavatkozások esetén. Ráadásul a beavatkozás után akár már egy nap alatt teljesen elhalványulhat a külsérelmi nyom, az eredmény viszont önmagáért beszél majd az első pillanattól. Vagyis tulajdonképpen megalkothatod az álom ajkakat a vendégeid számára a hyaluron ajakfeltöltés tanfolyam.


Mindezek által pedig egy olyan plusz szolgáltatást vehetsz fel a palettádra, amely látványos eredménnyel jár fájdalom és műtéti beavatkozás nélkül. Ennek pedig nem csak a meglévő vendégeid örülnek majd, de határozottan számíthatsz arra is, hogy növekszik majd a hozzád bejelentkezők száma is. Nem beszélve arról, hogy nincs annál jobb érzés, amikor egy önbizalommal teli, magát gyönyörűnek érző nő távozik a szalonodból.


45 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page