top of page
Keresés

4 dolog, amit a hyaluron pen tanfolyam ad számodra!

Amennyiben a kozmetikai iparban dolgozol, nem lehet kérdés számodra, mennyire lényeges tartani a lépést az újdonságokkal és ezzel együtt új szolgáltatásokkal bővíteni a palettádat. A Hyaluron pen tanfolyam által pedig olyan nem mindennapi eljárást nyújthatsz a vendégeidnek, amely tű nélkül segít eltüntetni a halványabb és mélyebb ráncokat egyaránt. Lássuk, mit ad számodra egy ilyen képzés!


1. Egy olyan szolgáltatás, amely által nélkül teheted simábbá vendégeid bőrét


A hyaluron pen tanfolyam által egy olyan eszközt ismerhetsz meg, amellyel elég nyomást tudunk előállítani, ahhoz, hogy Hyaluron savat juttassunk az emberi bőrbe. Az egyik oka annak, hogy az eljárás egyszerű, és a bőrbe juttatott anyag biztonságos, az hogy a bőr pontosan ugyanezt a savat termeli, amely valójában két cukorból áll: Glucuronic sav és N-acetylglucosamine. Ez az eddigi leghatékonyabb kezelés az ajakfeltöltés területén, valamint a homlok és nevető ráncok halványítására. Ennek az eszköznek a segítségével a bejuttatott hyaluronsav több vizet köt meg a bőrben, amely elengedhetetlen ha öregedésgátlásról vagy a bőr szépségéről van szó.


2. Egy olyan eljárás, amely kapcsán nem kell aggódni az allergiás reakciók miatt


Ahogy az a hyaluron pen képzés során is elhangzik, a sima bőr eléréséhez kizárólag olyan anyagot használunk, amelyet az emberi test is képes előállítani. Éppen ezért kizárt, hogy bárki allergiás reakciót produkálna, vagy bármiféle komplikáció lépne fel a hatóanyag miatt. A működési elve pedig nagyon egyszerű: minél több hialuronsav van az Epidermis és főleg a Dermis rétegekben, annál több vizet tárol a bőr, így annál fiatalabbnak tűnik.


3. A Hyaluron pen tanfolyam által széles ügyfélkör igényeit elégítheted ki


Mivel ez az eljárás gyakorlatilag bárkinek ajánlható, aki szeretne megszabadulni a ráncaitól, igen széles vendégkört szólíthatsz meg általa. Az eljárás maga teljes mértékben nem-invazív, így az egészségre sem káros.


4. Komplex képzés, mesteroktatók vezetésével


Ahhoz, hogy a gyakorlatban gördülékenyen és hatékonyan történjen minden, a vendég pedig elégedetten távozzon, mindenképpen szükséges egy hylauron pen tanfolyam elvégzése. Az általuk szervezett kozmetikai továbbképzések az ország több pontján is elérhető és minden esetben több évtizedes szakmai múlttal rendelkező, elismert szakoktatóktól és mesteroktatóktól tanulhatnak a résztvevők. A cél pedig minden esetben az, hogy a szakmabeliek a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések anyagát sajátíthassák el úgy, hogy már a helyszínen gyakorlatban is kipróbálhassák magukat.


Mindezek által pedig egy olyan plusz szolgáltatást vehetsz fel a palettádra, amely látványos eredménnyel jár fájdalom nélkül. Ennek pedig nem csak a meglévő vendégeid örülnek majd, de határozottan számíthatsz arra is, hogy növekszik majd a hozzád bejelentkezők száma is.


69 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page